DONEER HAAR

Ben jij geknipt voor een goed doel? Doneer haar aan de Nederlandse haarstichting!

BrainWash Kappers weet als geen ander hoe belangrijk ons haar voor ons is. Haar is een echte eyecatcher en als je haar goed zit, straal je dit uit. Toch is een ‘Happy Hair Day’ niet voor iedereen vanzelfsprekend, want sommige mensen verliezen om verschillende redenen helaas hun haar. Het gebaar dat veel mensen bereid zijn om hun haar af te knippen en te doneren aan mensen die het nodig hebben, vinden wij dan ook prachtig. Om de haardonateurs in het zonnetje te zetten en meer mensen te inspireren om ook haar te doneren, heeft BrainWash Kappers haar handen ineen geslagen met De Nederlandse Haarstichting.

De Haarstichting streeft ernaar financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te kunnen laten zijn. Jaarlijks hebben ruim 15.000 vrouwen te kampen met de diagnose borstkanker. Met de haardonaties die De Haarstichting dagelijks ontvangt, worden pruiken gemaakt zodat deze groep vrouwen de mogelijkheid kan worden geboden kosteloos een pruik te dragen.

Goed om te weten als je je haar wil doneren:

  • Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom (dus ook geverfd haar in een natuurlijke kleur);
  • De minimale lengte bedraagt 30 centimeter;
  • Het haar dient droog, schoon en in een staart opgestuurd te worden;
  • Grijs haar kan ook gedoneerd worden;
  • Je betaalt een volledige knipbehandeling en krijgt als bedankje voor je donatie een gratis haarproduct t.w.v. maximaal €15,00.

Ben jij ook geknipt voor dit goede doel? In al onze BrainWash kapsalons is het mogelijk om je haar te doneren aan De Nederlandse Haarstichting. Onze gediplomeerde kapsters zorgen ervoor dat jij weer met een frisse coupe de deur uit loopt en dat jouw donatie uiteraard op het juiste adres terecht komt.