Christmas Gift Guide

16 december 2019

It’s a hard thing: Christmas gifts voor je héle familie, best friend, co-worker en ga zo maar door. Well - met een beauty product zit je vaak goed! Vooral in de winter wanneer je lokken wat eigenwijzer zijn dan anders is een luxe stylingproduct een welkome verassing. Daarom scoor je bij BrainWash de hele maand december twee Keune stylingproducten voor maar €20,-! Neem bijvoorbeeld de Keune Smooth Straight Cream & Keune Smooth Humidity Shield. It’s really the good stuff. We vertellen je er graag meer over. Scrollen maar!

Keune Smooth Straight Cream
Deze voedende creme is speciaal ontwikkeld voor het in model houden van stijl haar. Ja, met dit goedje houd je elke krul in control. Daarbij is de creme hittebestendig en daarom ideaal om te gebruiken voordat je aan de slag gaat met de stijltang. Resultaat: stijle & glanzende lokken die beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. It feels like satin sheets! Wie maak je hier niet blij mee?

Keune Smooth Humidity Shield
Bye, bye pluizig haar! Hello new favorite hair spray. Deze superlichte haarspray is een ware uitkomst voor alle haartypen die de neiging hebben om snel te pluizen. Hoe te gebruiken? Na het stylen vanaf 20 cm op droog haar sprayen, et voilà!

Je haar is 24 uur beschermd, pluisvrij en het blijft gegarandeerd de hele dag netjes in model. Ook voor iedereen die binnenkort de zon gaat opzoeken (jaloers!) is dit een geschikt cadeau. Met een sterke uv-filter is deze haarspray namelijk een hair-saver op een zonnige dag. Dat is nog eens multifunctioneel!

Met welke gift ga jij ‘your loved ones’ blij maken?

Voorwaarden: Deze actie is geldig van 1 tot en met 31 december 2019 op alle Keune stylingproducten met uitzondering van Blend en verpakkingen van 500ml. Niet geldig in combinatie met andere acties.