De leukste haartrends van het voorjaar van 2024

16 april 2024

Ben jij er klaar voor?! Dit voorjaar variëren de trends van chique bobs tot een mooie pasteltinten. Daarnaast wil iedereen meer en anders door middel van een goede knipbeurt, laagjes, een pony of een te gekke haarkleur. Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van de mooiste leukste haartrends die je de komende tijd veel gaat zien.

De haartrends van dit voorjaar

Old money bob

De ‘old money bob’ wordt de trend op gebied van de boblijn. Een kort maar volumineus kapsel met extra glans en een levendige uitstraling. De zachte valling rond het gezicht is een belangrijk kenmerk van dit type boblijn.

@hair.by.suzi

 

De glow trend

De glow trend is niet alleen een trend op gebied van make-up, maar ook voor het haar! Met een prachtige paint techniek combineer je jouw toner met de perfecte glans. Kies uit mooie pasteltinten
zoals Icy, Peache, Honey of Sunny Copper om een stralende gloed aan je lokken toe te voegen. Of
je nu gaat voor subtiel en verfijnd of gedurfd en opvallend, deze tinten zorgen voor een prachtige
uitstraling.

Houd je kleur lang mooi en verzorg je haar extra goed met de Mooie Kleur kleur beschermende shampoo en de Mooie glans kleur beschermende conditioner van de Brainwash Professional lijn.

@BrainWash Delft Zuidwal

 

Halflang, golvend en glamoureus

Maak je klaar om golven te maken met een kapsel dat reikt tot aan je sleutelbeenderen. Dit middellange kapsel is veelzijdig en kan gekruld worden voor een glamoureuze look, of steil gelaten worden voor een strak uiterlijk. Speel met de kleuren in het kapsel. Ga voor een ‘edgy colorblock’ of blijf juist naturel!

@unitkkutlu

 

Laagjes, laagjes, laagjes

Breng je innerlijke jaren ‘70-icoon tot leven met gevederde lagen. Dit kapsel creëert een vrijgevochten, Bohemien sfeer en voegt een vleugje warmte toe aan je look. Speel met kleur en laat je fantasie de vrije loop. Alles kan; money piece, balayage of bright colors.

@taya.hair

Laat je inspireren