De hair essentials voor een festival

01 augustus 2018

Lekker weer, fijne muziek en gezelligheid. Naast déze festival essentials zijn ook de juiste haar essentials onmisbaar. Het is niet altijd even makkelijk om jouw perfecte coupe mooi te houden, maar daar hebben wij de oplossing voor. Wij hebben dé hair essentials op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken tijdens jouw festival.

#1 Droogshampoo

De hóly grail voor jouw festival haar: droogshampoo. De Blend refreshing droogshampoo van Keune frist je haar op, maar zorgt er ook nog eens voor dat je haar lekker ruikt. Nog een fijne bijkomstigheid: volume! Met een frisse volle cou-pe wordt ieder festival gegarandeerd een feestje!

#2 Een kabel haarelastiek

Kabelelastiekjes zijn gekrulde, soepele, plastic haarelastiekjes die geen afdruk op je haar achterlaten. Dat betekent geen vervelende bochten, bobbels of andere rarigheden en daarom ideaal tijdens de korte nachten in een festivaltent. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en staat daarom bij iedere outfit. Score!

#3 Schuifspeldjes

Een bus haarlak past niet altijd meer in je koffer of festivaltas. Gelukkig is het ook niet het enige haarproduct dat je haar netjes op zijn plek houdt. Schuifspeldjes zijn de kleine lifesavers tijdens een festival. Je kunt deze ook gemakkelijk het terrein opnemen voor een kleine hair-touch-up tussen de dansjes door.

#4 Haarband

Makkelijk, snel én ideaal voor die laatste festivaldag wanneer je haar eigenlijk niet meer wil. Daarnaast kan het ook de perfecte aanvulling zijn op je festival-outfit.

Voor meer haarinspiratie kan je ons volgen op Insta! Liever advies op maat? Dan kan je terecht bij een BrainWash kapper bij jou in de buurt. Met deze tips ben je in ieder geval helemaal ready om jouw haar het hele festival mooi te houden. Ha-ve fun!