De leukste haartrends van 2022!?

20 maart 2022

Ben jij er klaar voor?! Dit jaar variëren de kleurtrends van donkerrood naar pink dye. Daarnaast wil iedereen meer en anders door middel van een goede knipbeurt, laagjes, een pony of een te gekke haarkleur. Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van de mooiste haarkleur trends die je in 2022 overal gaat zien!

De leukste haartrends van 2022!?

Perzik blond

Perzikkleurige wordt gecreëerd door een speciale mix van de tinten blond tot roze met een extra druppeltje koperrood. Perzik blond is een bijzondere haarkleur en geschikt voor degene die iets nieuws willen maar niet te veel willen opvallen. De kleur kan op twee verschillende basiskleuren worden gemaakt: op oranje basis dan pakt de perzik kleur meer uit als fris en chique en op een koud blonde basis springt de kleur er geweldig uit!

Koper gouden blonde lokken

Ook in 2022 blijft koper een populaire kleur. Ben je een warm of cool type? De koper kleur kan het allemaal waarmaken. Onze stylistes in de salons adviseren je dan ook graag welke koper kleur het beste bij jou past.

Hou er rekening mee dat rode haarkleuren sneller vervagen als normaal, verzorg je haar daarom extra goed met de Mooie Kleur kleur beschermende shampoo en de Mooie glans kleur beschermende conditioner van de Brainwash Professional lijn.

Pink dye
Roze haar is terug en beter dan ooit. Van beroemde mensen tot influencers op Instagram.   Er zijn verschillende mogelijkheden om je haar roze te kunnen verven. Onze stylistes weten welke geschikte roze kleur het best past bij je huidskleur en je natuurlijke haarkleur.

Overweeg je de overstap, maar weet je niet waar je moet beginnen? Loop dan gerust binnen bij een van onze salons en vraag onze stylistes om advies.

 

Diep donkerrood

Ben je klaar om je uiterlijk een twist te geven, maar is een natuurlijke look erg belangrijk voor jou? Het diepe donkerrode haar kleur, kan je aanpassen door er een donkere of juist lichtere kleur aan toe te voegen. Er zijn veel opties zijn om deze haartrend tot zijn recht te laten komen, wij adviseren om samen met één van de stylistes je eigen look te creëren. Zo ben jij helemaal ready voor de lente van 2022!

Laat je inspireren