De mooiste zomerlooks uit onze salons!

12 juli 2022

De zomer maanden komen er aan en dat is natuurlijk een heerlijke periode om extra tijd te besteden aan je kapsel. In deze blog laten wij de mooiste zomerlooks zien uit onze salons. Zodat jij lekker geïnspireerd raakt om je haar te laten schitteren deze zomer. Ben je benieuwd naar de skills en creativiteit van onze stylistes? Lees dan vooral even verder…

De mooiste zomerlooks uit onze salons!

De zomer maanden komen er aan en daarom is het zo belangrijk om extra tijd te besteden aan je kapsel. In deze blog laten wij de mooiste zomerlooks zien uit onze salons. Zodat jij gemakkelijk geïnspireerd raakt om je haar te laten schitteren deze zomer. Ben je benieuwd naar de skills van onze stylistes? Lees dan vooral even verder…

Vanilla blonde

De haarkleur ‘’Vanilla blonde’’ is DE trend van deze zomer als je blond haar hebt. Vanilla blonde is een zachte en natuurlijke kleur wat niet teveel afwijkt van je eigen mooie natuurlijke blonde lokken. Wil je je haar een natuurlijke en warme look geven? Maar toch met een verandering die te zien is? Dan is deze haarkleur helemaal voor jou bestemd!

Brainwash Schiedam – Styliste Shannen

Om je lokken zo goed mogelijk te verzorgen in het warme weer, is het belangrijk om de juiste producten hiervoor te gebruiken. De Koel Zilver – Anti geel shampoo reinigt je haar en geeft je geblondeerde haren met een gele ondertoon, weer een mooie koele tint. Laat de shampoo 1 a 2 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit. Shop de shampoo hier.

Balayage & Face framing

Face framing… de naam zegt het eigenlijk al: kleur in je gezicht. Hoe leuk is deze trend om uit te proberen deze zomer!? De kleuren van Face framing worden strategisch om je gezicht geplaatst in combinatie met een Balayage. De Face framing wordt voornamelijk gedaan doormiddel van highlights. De highlights worden ingezet zodat je een mooie zomerse gloed in je haar krijgt. Onze stylistes adviseren je graag welke kleur het beste bij jou past, dit zorgt ervoor dat je huidskleur mooi naar voren komt.

Brainwash Hanhem Kronenburg – Styliste Lindy

Om de kleur goed te behouden komt de Mooie kleur – kleurbeschermende shampoo van de Brainwash Professional lijn goed van pas. De shampoo reinigt het haar en beschermt de kleur tegen UV straling. Met als kers op de taart kan je in combinatie met de Mooie glans – kleur beschermende conditioner de juiste verzorging aan je haar geven! Deze producten kan je natuurlijk niet missen deze zomer. Shop ze nu bij ons in de webshop.

Highlights

Nu we richting de zomer zullen gaan zal de highlight trend omslaan naar jawel – blond! Bij deze nieuwe highlight kleur draait het allemaal om lekker dichtbij je eigen haarkleur te blijven. Het hebben van een goede basis is belangrijk zodat onze stylistes dat kunnen oplichten met mooie highlights! Op die manier krijg je een romige blonde coupe en zo ben jij helemaal klaar voor een heerlijke zomer.

Brainwash Zwijndrecht – Styliste Diana

Om je haar te weerhouden van de hete zon is het belangrijk om een hitte beschermend product in je tas te hebben op vakantie. De Bizar goed – verzorgend haar serum zorgt ervoor dat je haar wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools en geeft een extra mooie glans. Daarnaast is de serum ook nog is hittebeschermend! Dit kan je niet missen natuurlijk… Shop de serum bij ons in de webshop.

Mooi he al die creaties uit de salon? Als je niet kan wachten om onze kapperstoel in te duiken klik dan hier en check je direct in!

Laat je inspireren