Geknipt voor een goed doel?

16 mei 2022

Ben jij geknipt voor een goed doel? Doneer bij ons haar aan de Nederlandse Haarstichting! Bij Brainwash weten we als geen ander hoe belangrijk ons haar voor ons is. Vandaar dat we mensen, die om verschillende redenen hun haar verliezen, de kans willen geven om kosteloos een prachtige pruik te kunnen dragen. Ben je benieuwd hoe jij haardonateur kan worden? Lees dan snel verder!

De leukste haartrends van 2022!?

De Nederlandse Haarstichting

De Nederlandse Haarstichting streeft er naar financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker, te steunen om weer zichzelf te kunnen zijn. Er worden pruiken gemaakt met de haardonaties die de stichting dagelijks krijgt, zodat deze groep vrouwen de mogelijkheid krijgt om een pruik te kunnen dragen.

Wij werken samen met deNederlandse Haarstichting, omdat wij van mening zijn dat iedereen die bereid is om hun haar af te knippen en te doneren een groot applaus verdient!

Goed om te weten: hoe moet je je haar doneren?

Om je haar te kunnen doneren is het belangrijk dat je haar aan een aantal punten voldoet namelijk:

  • De lengte van je haar moet minimaal 30 centimeter lang zijn
  • Heb je een natuurlijke haarkleur? Of juist geverfde haarkleur? Geen probleem! Bij ons zijn alle haarkleuren welkom om te doneren
  • Grijs haar kan ook gedoneerd worden
  • Zorg ervoor dat je haar droog en schoon is zodat wij het in een staart of vlecht kunnen opsturen naar de haarstichting
  • Je krijgt als bedankje voor je donatie een gratis haarproduct t.w.v maximaal €14,95

 

 

 

 

 

 

 

Onze stylisten zorgen ervoor dat je na je haardonatie tiptop de deur uitloopt en zorgen ervoor dat jouw persoonlijke haardonatie bij de Nederlandse Haarstichting terecht komt! Je kunt je haar doneren in al onze Brainwash salons.

Zien we jou binnenkort bij een van onze salons? Boek dan hier je afspraak.

Laat je inspireren