Gelukkig nieuw jaar!

03 januari 2022

We hopen dat iedereen weer helemaal opgeladen is voor het nieuwe jaar, want: nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij ook behoefte aan een drastische verandering? Van lang naar een kort of van blond naar paars? Een nieuw kapsel kunnen we wel gebruiken om 2021 achter ons te laten. Genoeg tijd om alvast wat ideeën op te doen tijdens deze lockdown. Laat je inspireren door de looks die wij voor je hebben uitgezocht. Lees je mee?

Zeg hallo tegen regenboog haar

Regenboog haar?! Wat is dat? Deze trend zie je steeds vaker voorbijkomen. Je vindt het helemaal geweldig of je vindt het verschrikkelijk. Want opvallend is het zeker! Gelukkig komt deze trend in twee opties: de echte regenboog look, of een mildere variant met prachtige pastel tinten.

Ga jij alvast op zoek naar jouw favoriete regenboog kleuren?

Van lang naar kort

Over gelukkig nieuw haar gesproken: voor veel mensen is het een grote stap om je lange lokken af te knippen. Een prachtige korte look zorgt er wel meteen voor dat je haar er een stuk gezonder uit ziet en je kunt er zelfs een goed doel mee steunen!

Wist je dat er jaarlijks 15.000 vrouwen een diagnose krijgen van borstkanker. Met de haardonaties die de haarstichting dagelijks ontvangt, worden pruiken gemaakt. Bij Brainwash weten wij als geen ander dat het haar echt een eyecatcher is en als je haar goed zit straal je dit ook uit! Iedereen verdient het om te stralen.

Als je besluit om je haar te doneren zijn er wel een aantal voorwaardes waar je lange haar aan moet voldoen, namelijk:

  • Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, ook geverfd haar
  • De minimale lengte is 30 centimeter
  • Het haar dient droog, schoon en in een staart opgestuurd te worden
  • Grijs haar kan ook gedoneerd te worden

 

De money piece

De wat…? De Money piece houdt in: twee gekleurde plukjes aan de voorkant van het haar. Het is een speciale kleurtechniek waarbij alleen de contouren van het haar opgelicht worden. De plukjes omlijsten de vorm van je gezicht en ongeacht de kleur kan je een echte statement maken met je haar! De trend is er voor iedereen, je bepaald zelf hoe intens het resultaat wordt.

Inspiratie nodig? Bekijk hieronder een aantal Money pieces.

Laat je inspireren