Haar verven?

13 januari 2019

Haarverf, we kunnen niet meer zonder! Zo nu en dan een hele nieuwe kleur of een aantal subtiele highlights om je natuurlijke haarkleur een boost te geven. Maar waarom naar de kapper gaan als je ook thuis je haar kunt verven? Nou, dat leggen wij je graag uit in deze blog!

#Safety first

Het komt niet vaak voor maar sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde chemicaliën in haarverf. Daarom is het een stuk veiliger om je haren in een salon te laten kleuren. Onze producten zijn verantwoord en de stylisten zijn zo opgeleid dat ze een allergische reactie vrijwel meteen herkennen. In ‘the worst case scenario’ weten ze precies hoe ze moeten handelen. Kortom: je bent bij ons in goede handen!

#Do-it-NOT-yourself

Stop met dromen. Zelf je haar verven is misschien wel goedkoper maar daar blijft het dan ook bij. Je slaat al snel stuk-ken over en kunt niet variëren met verschillende kleurtinten. Zelf een balayage of highlights zetten… doe maar niet. Kappers leren hiervoor verschillende technieken die echt niet zo easy zijn als dat het er wellicht uitziet. Ga je er toch zelf mee aan de slag, dan is de kans op strepen of vlekken aanwezig. We hebben je gewaarschuwd!

#Perfecte match

Haarverf kan nogal onvoorspelbaar zijn. Denk je jouw lokken chocolade bruin te verven, blijkt het toch wel héle pure chocolade te zijn. Daar zit je dan met je zwarte haar. En nu? Je kunt het laten opknappen bij een van onze BrainWash salons. Maar het is natuurlijk veel handiger als je dit voor bent. Onze professionals weten exact hoe een kleur uitpakt en kunnen je adviseren over welke kleur het beste bij je past.

Voortaan dus even 2x nadenken als je een pakje haarverf haalt bij de drogist. Het kappersvak is niet voor niets een vak. Ga jij voor een mooi en veilig resultaat? Bezoek dan een BrainWash salon en maak gebruik van onze Happy New Hair Deal! Bij deze behandeling krijg je een knipbehandeling en kleurtechniek of basiskleur naar keuze. All-in voor maar €45,-.