Herfst haar inspo

30 september 2018

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe coupe. Maar beslissen voor welk kapsel je deze herfst gaat kan moeilijk zijn. Via onze social kanalen hebben we je al een hoop inspirerende kapsels laten zien. In deze nieuwe blog hebben we nog een aantal trends verzameld die mogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor jouw nieuwste coupe. Laat je inspireren!

1. Toasted coconut

Goudlokje is een van de stijliconen van dit najaar. Grapje natuurlijk. Maar gouden lokken zijn wél een van de leading trends dit seizoen en dan met name de trend: toasted coconut. Dit is een trend voor brunettes die op een subtiele manier wat goud in hun leven willen brengen.

2. Shadow hair

We zien het vrijwel terug in iedere haar trend: dimensie. ‘Platte’ kleuren en kapsel worden vermeden en er wordt steeds meer gekozen voor haar met meer diepte en kleur. Een van deze dimensie-trends is shadow hair. Bij shadow haar wordt natuurlijk ogende schaduw naadloos in je haar verwerkt.

3. Texture

De schappen staan vol met allerlei producten die je haar meer textuur geven. Niet gek, want dit najaar wordt de stoerdere look met een nonchalantere en gewaagdere structuur steeds populairder. Een fijn product wat jouw haar meer textuur geeft is de Sea Salt Spray van Keune. Deze spray is verkrijgbaar bij iedere BrainWash kapper.

4. 70’s baby

Oude en jonge hippies kunnen dit najaar genieten van de nochi 70’s look. Losse, bouncy krullen compleet met een rom-melige scheiding zijn het helemaal deze herfst.