Dé flirty kapsels voor Valentijn 2020!

11 februari 2020

Nog een paar dagen en dan is het: DATE NIGHT! Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Een dag waarbij niet alleen jij, maar ook je haar er absoluut flirterig uit mag zien. But, this time you can just let your hair do all the flirting! Ben jij benieuwd welke kapsels dit jaar een must zijn voor Valentijnsdag? Scrol gerust verder en ontdekt de kapsels die ervoor zullen zorgen dat jouw date zijn ogen de hele avond niet van je af kan houden.

#Readyforwhatever

Heb je onverwachts een date en was je hier niet op voorbereid? Geen enkel probleem. Dit kapsel is ready for whatever, je dagelijkse look kun je in tien minuten tijd zeer aantrekkelijk maken. Borstel je haar en maak een half hoge staart. Deze look kan je sexy maken door twee plukjes aan de voorkant erbuiten te laten. Om deze look niet geheel onverwachts te laten lijken kan je deze staart opleuken met bijvoorbeeld een leuk sjaaltje eromheen te wikkelen of een leuk clipje aan de zijkant toe te voegen. Dit kapsel is leuk te combineren met een nude make-up look om het geheel af te maken.

#barbiana

This barbie-look is looking for Ken to flirt with! Een kapsel die super makkelijk met een krultang te creëren is. Een beetje haarlak, and you’re ready to flirt… uh I mean…. GO! En vergeet de mooie rode lippenstift niet als finishing touch.

#badchic

Dit kapsel is snel en makkelijk te creëren bij zowel kort als lang haar, ook heb je niet zo veel producten nodig. Wax en haarlak is meer dan genoeg, daarna borstel je het tot je gewenste model.  Om de look net ietsjes anders te maken zou je eventueel nog een leuke haarspeld aan de zijkant kunnen toevoegen. Trust me, this look will definitely make your date speechless.

#flirtwithme


Heb je weer eens lang op een datenight moeten wachten en wil je daarom gelijk all-in gaan? Dan is dit de perfecte look voor jou. Deze high sleek ponytail zegt het al: “flirt with me.” Gebruik je gewenste gel producten om een hoge strakke staart te maken, om de look iets voller te maken kun je clip-in extentions gebruiken. Krul met een stijltang de puntjes van je staart naar buiten voor de meest flirterige look.

View this post on Instagram

Suited 💙 @prettylittlething

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

 

Heb jij er een Valentijn look in gedachte die hier niet tussen staat? Kom dan langs bij ons in de salon.