Mokka haar, wat is dat? De nieuwe trend van najaar 2021!

28 september 2021

Denk je soms ook wel niet, Heel leuk al die namen en cijfertjes voor elk type haarkleur, maar wat voor haarkleur is Mokka nou eigenlijk? Het doet je denken aan een kopje koffie voor de liefhebbers onder ons.. Maar we associëren de kleur vooral met bruine en warme tinten. Maar dat is niet de enige reden waarom een Mokka kleuring de ideale toevoeging is voor dit najaar. Want er is namelijk nog meer…

Herfstkleuren

De herfstperiode is weer in zicht en dat betekend dat er weer nieuwe trends zullen zijn. Highlights en lowlights zullen het hele jaar door een trend blijven, maar dat zal dit jaar worden gecombineerd met medium tot diepbruine haarkleuren. Kies je voor high- of lowlights? Dan is dit de perfecte combinatie met een mokkakleuring. Zo creëer je een warme tint of juist een koele tint in je lokken. Bij Brainwash is jouw haar onze passie, je zal zelf dus altijd de baas blijven over je eigen haarkleur! Onze stylisten zijn allemaal voorzien om aandachtig te luisteren naar je wensen en de mooiste haarstylen bij je toe te passen.

In deze blog nemen we je mee naar hoe je je look een extra touch kunt geven en dat natuurlijk in combinatie van een trendy mokka haarkleur!

Wat is een Mokka haarkleur?

De naam zelf zegt het al eigenlijk… Mokka kleur is een fantastische bruine tint die lijkt op de kleur Mokka. Breed gezegd is het een kleur wat lijkt op koffie en chocolade tinten. Iedereen, maar dan ook echt iedereen zal deze haarkleur kunnen rocken. Heb je twijfels en durf je de donkere tinten nog niet aan? Lees dan de tips hieronder:

Mokka Blond:

Bij deze look krijg je een Mokka violette ‘’Money piece’’ langs de contouren van je gezicht, waarna er highlights worden aangebracht in de rest van het haar doormiddel van de Color Flash techniek. De lengten en punten worden gekleurd met twee Mokka toners voor een subtiel kleureffect met een multidimensionaal resultaat.

Mokka brunette:

Bij deze look krijg je een Mokka bruine aanzet, waarna er doormiddel van de Color Flash techniek fijne highlights worden aangebracht in het haar, voor een zacht verloop en kleurverschil. Je lengten en punten worden vervolgens gekleurd met een warmere mokkatint voor een zachte karamelachtige gloed.

Mokka koper:

Met deze look ga je voor een donkere aanzet en een diepe basiskleur, waarna heldere nuances worden aangebracht in het hele haar doormiddel van de Color Flash techniek. Tot slot wordt het haar getoned met een Mokka kopertint met verschillende kleurkarakters voor een multidimensionaal effect met een warme koperen gloed.

Verrijk je haarroutine met een mokka kleuring

Nu je erachter bent gekomen of de Mokka haarkleur echt iets voor jou is, blijft het natuurlijk van belang om je haar zo goed mogelijk te onderhouden na een bezoekje aan de salon. Zodra je de keuze neemt om je haar een donkere look te geven, is het belangrijk om de levendigheid van de kleur zo goed mogelijk te behouden. Brainwash heeft onlangs een eigen productlijn gelanceerd de ‘’Brainwash Professional’’ lijn.

Er zitten zowel verzorgende als styling producten in de lijn verwerkt. Deze producten zijn ideaal voor je Mokka haarroutine. Van professionele verzorging tot aan veelzijdige stylingproducten. En dat allemaal voor éen vaste prijs van maar 10 euro!

Voor kleurbehoud zijn er uit de verzorgingslijn, een bijpassende shampoo en conditioner ontwikkeld. Deze producten onderhouden niet alleen de kleurbehoud, maar geven ook nog is extra glans en bevatten vitamine B5. Dit is natuurlijk niet te missen in je badkamer!

Tijd voor Mokka!

Ben jij overtuigd van de mokkakleuringen en wil jij graag een van deze looks? Dan ben je bij Brainwash op het juiste adres. Naast de vele voordelen die Mokkakleuring te bieden heeft, is het natuurlijk volledig je eigen keuze om dit najaar te kiezen voor deze veelbelovende trend.

Onze stylisten staan elke dag voor je klaar om je te voorzien van een vrijblijvend advies, goede service en dat allemaal zonder poespas. Bij Brainwash weet je direct waar je aan toe bent, zo kan je zorgeloos en tegen een spectaculair tarief weer stralend voor de dag komen.

Zien we je snel bij een van onze salons?