Oranje boven!

26 april 2022

Oranje, de kleur van BrainWash, maar ook de kleur van ons prachtige kikkerlandje. Koningsdag staat voor de deur en dit jaar mogen we daar eindelijk weer een feestje van maken. We hebben speciaal voor jou 5 unieke koningskapsels uitgezocht zonder poespas. Maak jezelf met deze looks helemaal klaar voor jouw koningsdag feestje! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Koninklijke krullen

Er zijn verschillende manieren om je haar te krullen. Ga voor een nonchalante look met de grove klassieke krul. De wat…? Klinkt heftig ja, maar deze kun je gemakkelijk creëren met een dikke krultang. Heb je deze niet in huis? Geen probleem! Gebruik lege wc-rollen en wikkel je haar hier omheen. Zo heb je alsnog het gewenste resultaat en het is ook nog eens milieuvriendelijk!


Los gaan!

Liever niet te veel poespas? Je haren lekker los laten hangen is helemaal jouw ding. Om er toch een koninklijke look van te maken, is het belangrijk dat je haar goed verzorgd en afgestyld is. Gebruik de Nogal verzorgend shampoo en de Nogal voedend conditioner. Style het af met de Giga glad styling cream en je haar glanst als nooit te voren!

 

Royale lokken

Creëer royale lokken door middel van 3 hele simpele stappen:

  1. Steek je haar voor de helft op naar boven en maak een klein staartje aan de achterkant.
  2. Krul alleen je punten voor een extra royale look.
  3. Voeg een leuke accessoire toe in het midden van je staart en jij bent helemaal klaar om als echte ‘’royal’’ op koningsdag te knallen!

 


Kort koninklijk haar

Kort haar, maar ook op zoek naar een koninklijke look? Zorg dat je haar de juiste verzorging krijgt en gebruik je de juiste haarlak zodat je korte haren de hele dag goed blijven zitten. Gebruik hiervoor de Flexibele Fixatie haarspray. De haarspray is hitte beschermend en heeft een flexibele hold. Schud de fles goed voor gebruik en spray het vanaf 20 centimeter gelijkmatig op droog haar.

 

Extra feestelijk in de salon

Kun je wel wat hulp gebruiken met een mooie koninklijke haarstijl, Koningin Maxima creëert haar koningsdag lookje ook niet alleen! Kom langs in de salon en laat één van onze kappers jouw adviseren. Check jezelf nu in via de onderstaande link en zo zie jij bij welke salon in jouw buurt terecht kan!

Laat je inspireren