Spin & Win

01 november 2019

Maak met de BrainWash Spin & Win game tot 31 december 2019 o.a. kans op één jaar lang, iedere maand gratis naar de kapper. The game is on! Hoe het precies werkt? Dat lees je hier.

How to win

First things first: je kunt meespelen via deze link: spin-en-win.brainwash-kappers.nl. Je kan je geluk beproeven, door 3 keer onze BrainWash machine te laten spinnen. Bij drie maal het BrainWash logo op een rij win je direct 15% korting op je volgende behandeling.*

Heb jij helaas niet meteen prijs? Niet getreurd! Alle deelnemers maken automatisch kans op de hoofdprijs!

Hoofdprijs

Een jaar lang iedere maand GRATIS naar de kapper! En geloof ons, elke maand is best vaak! That means: net wat vaker dan normaal de puntjes laten knippen en dat heerlijke frisse gevoel na een kappersbezoek ervaren, elke trend uitproberen, tussendoor je kleuring laten opfrissen met een toner, gewoon omdat het kan, je haar verwennen met een extra verzorgend masker en altijd mooi gestyled de salon verlaten. Wie wilt dat nou niet?

Note: wanneer jij de gelukkige winnaar bent mag je één jaar lang gratis naar de kapper ten waarde van maximaal €600,-. De prijs is persoonsgebonden en geeft recht op één kappersbezoek per kalendermaand, met een bestedingswaarde van maximaal €50,- per bezoek, voor maximaal 12 maanden, namelijk vanaf 1 januari 2020 t/m 31 december 2020.**

De winnaar wordt willekeurig gekozen en zal na 2 januari 2020 een persoonlijke email van ons ontvangen. Already excited? Beproef vandaag nog jouw geluk!

De kleine grote letters

*Wanneer de deelnemer drie BrainWash logo’s op een rij krijgt, wint hij/zij direct een kortingsvoucher: deze voucher wordt per email verstrekt aan de winnaar en geeft recht op 15% korting op de volgende behandeling, niet op producten. De winnaar print de email met daarop zijn/haar naam en de voucher uit en neemt deze mee naar de salon.

Deze actievoucher is geldig t/m 31 januari 2020. De voucher is geldig op één losse behandeling, bijvoorbeeld een knipbehandeling, een uitgroeibehandeling, een kleuropfrisser, een basiskleuring, losse highlights of een styling. De voucher is niet geldig op producten of i.c.m. de pakketdeals of andere lopende acties en is niet inwisselbaar tegen contanten. Maximaal 1 Spin & Win actievoucher per klant, gedurende de gehele actieperiode.

**De hoofdprijs is niet (gedeeltelijk) overdraagbaar of inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden voor behandelingen en niet voor producten: De winnaar kan per kalendermaand 1 keer langskomen en met de salonmedewerker overleggen welke behandelingen hij/zij wilt binnen het gewonnen bestedingsbedrag van maximaal €50 per bezoek/kalendermaand. Wanneer de kosten van de gekozen behandelingen boven het bestedingsbedrag van de betreffende kalendermaand vallen, worden deze in rekening gebracht. Wanneer de kosten van de gekozen behandelingen onder het bestedingsbedrag van €50 uitkomen, komt het restant te vervallen. Dit restant wordt niet in contanten uitgekeerd en kan ook niet voor een ander persoon worden ingezet. Als de winnaar in een kalendermaand niet is langs gekomen, komt het bestedingsbedrag van die kalendermaand te vervallen.