Stapel je korting

05 januari 2019

We LIKE it! We kunnen er geen genoeg van krijgen; onze favoriete haarproducten én stapelkorting. Deze twee samen is ‘a match made in (hair)heaven'. De meest gelikte producten zijn de Sea Salt Blend, de Silver Savior Shampoo en het Care Vital Masker van Keune. In deze blog lees je waarom deze fijne flesjes niet op jouw badkamerplank mogen ontbreken.

#Sea Salt Blend

Een klein beetje zomer op je bol. Klinkt niet verkeerd, right? Met deze spray creëer je, zelfs midden in de winter, een zwoele beach-look. Deze ‘blend’ bevat zuiver zeezout en geeft je haar direct meer body en volume. Én dat zonder dat je haar uitdroogt of gaat klitten. Spray de Sea Salt Blend op handdoekdroog haar, laat het drogen of gebruik een föhn voor nog meer structuur. En voilà!

#Silver Savior Shampoo

Deze shampoo is de redding voor jouw zilveren of askleurige lokken. Deze paarse strijder is speciaal ontworpen om een gele gloed tegen te gaan en jouw zilverachtige haar salonfris te houden. Daarbij zorgen de provitamine B in deze shampoo ervoor dat jouw haar ook nog eens zijdezacht aanvoelt. Gebruik na het wassen de Silver Savior Conditioner voor het beste resultaat!

#Care Vital Masker

Voelt jouw haar snel droog en beschadigd aan? Dan is de winterkou momenteel je grootste vijand. Het Care Vital Masker is ideaal om je beschadigde lokken te herstellen. Dit wondermasker is ook nog eens een fijne voeding voor je hoofd-huid. Breng het masker aan op vochtig haar en laat het vervolgens, omwikkeld in een warme handdoek, vijf minuten intrekken.

Scoor deze producten nu met stapelkorting. Bij het aanschaffen van één product krijg je €2,- korting, bij twee producten €5,-. Ga jij voor drie producten? Dan krijg je maar liefst €8,- korting! Tot 31 maart 2019 kun je gebruik maken van deze actie. Dus kom langs in een van onze BrainWash salons en stapel je gek!