Sunday = Bunday

07 juli 2019

And on Sundays we do….. uhm: NOTHING! Niets dat moet in ieder geval. Eindelijk die ene serie bingewatchen of de laatste roddels uitwisselen op het terras met vriendinnen. Één ding is zeker: sunday = bunday. Wij snappen dat jij op je zorgeloze zondag totally not op een haar-struggle zit te wachten. Daarom hebben wij een aantal comfy en makkelijke bundo’s voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en beslis welke knot jij vandaag (ook al is het op de bank) gaat rocken!

#Top-knot

Op deze knot kun je altijd terugvallen. Het hoeft niet mooi te zijn en zit totaal niet in de weg wanneer jij lekker onderuit zakt voor je favo serie. Let’s chill!

#half-updo

Geen kapsel zo veelzijdig als de half-updo! Perfect voor je festival op zaterdag en met een beetje haarspray ook nog goed voor de zondag.

#low-bun

Zondag familiedag? Ga dan voor een classy low-bun. Altijd goed!

Tip! Is de bank vandaag jouw beste vriend? Maak je relaxtime nuttig en verwen je lokken met een fijn masker en laat deze lekker lang intrekken. Onze favoriet voor de zomerperiode is de: Care Vitual Nutrition van Keune. Thank us later!