Tips voor meer volume in je haar!

18 oktober 2017

Vast herkenbaar voor velen onder ons; je hebt lekker je haar fris gewassen, zakken je lokken als een zachte pudding in elkaar. NIET CHILL! En helemaal niet als je ook nog eens haast hebt. Daarom heeft BrainWash een aantal simpele trucjes voor de ultieme ‘volume boost’ voor je coupe. Lees en probeer uit!

Volume begint bij de haarwortels

Als het haar op de hoofdhuid volume heeft, is de rest a piece of cake. Maar hoe doe je dit? Gebruik de Keune Volume Powder. Strooi het op het haar, kneed het en aanschouw hoe je haar nieuwe hoogten bereikt. Daarna föhnen voor instant volume! Tevens kan de Keune droogshampoo ook helpen, door deze op je haarwortels aan te brengen. Helemaal ideaal als je geen tijd meer hebt voor een douche!

De juiste shampoo

Er zijn tegenwoordig aardig wat verschillende shampoos te koop die het haar volume geven. Onze favoriet is de Absolute Volume Shampoo van Keune. Deze shampoo biedt volume (goh!) en souplesse aan fijn, dun en slap haar. Tevens verbetert het de vochtbalans en maakt de haarstructuur dikker.

Breng je haar in model vóór het drogen

Hoe droger het haar, hoe lastiger het is om het te liften. Zorg er daarom voor dat je je lokken een volume-boost geeft als het nog nat of in ieder geval handdoekdroog is. Breng sowieso eerst wat mousse aan in je haar en ga het daarna pas föhnen.

Het juiste kapsel

Het type kapsel dat je hebt, heeft ook meer invloed op de volume in je haar. Denk er bijvoorbeeld over na om je lange lokken in laagjes te knippen, of ga eens voor een lob (long bob). Is nog mooi ook!