Why we LOVE a French Balayage

27 januari 2020

Hello pretty balayage, een haarstijl die we al geruime tijd voorbij zien komen. Vooral bij de celebs is deze hairdo vaak terug te zien, and we love it! Balayage betekent in het Frans vegen of schilderen en dat is precies hoe deze techniek uitgevoerd wordt. Ook fan van de French balayage? Get inspired door deze celebs!

Wist je dat…
De French balayage komt regelrecht uit Parijs gewaaid en wordt exclusief door Brainwash in Nederland uitgevoerd. Deze hairdo heb je dus vast al regelmatig terug gezien op onze socials! De kleur wordt uit de vrije hand – op de oppervlakte van het haar – licht aangebracht waardoor er een speels effect gecreëerd wordt. Less is more, dat is wat telt bij deze techniek.

Celebs we LOVE
Zoals we al eerder zeiden, er zijn zó veel celebs die deze look dragen and they do it their own way. Zo draagt Jessica Alba een Dark Chocolate mix en rockt Jlo de Blonde Caramel. Hieronder hebben wij 5 van onze favo celebs, die fan zijn van deze hair style, op een rijtje gezet!

Chrissy Teigen


Jessica Alba


Kim Kardashian

 

Jennifer Lopez

 

Negin Mirsalehi

 

Ben jij net als wij een fan van de French Balayage? YES GIRL! Show us your hairdo door ons te taggen @brainwash_kappers. Zien we jou binnenkort in de salon?