It’s all about you!

Bij BrainWash Kappers draait het om jou! Wij zijn de kapper waar je voor een mooie en betaalbare kleuring en persoonlijk advies naar toe gaat. Onze haarstylisten zijn getraind in de beste kleurtechnieken die jou de look geven die bij je past, precies zoals jij het wilt helemaal afgestemd op jouw wensen en coupe.

Vraag je haarstylist naar jouw persoonlijke Color Deal!

Wij zijn BrainWash en we love what we do! Of je nou kiest voor een basiskleuring, highlights of een Color Flash kleuring, onze haarstylisten zullen jou altijd voorzien van passend en persoonlijk advies.

Vraag je haarstylist naar jouw persoonlijke kleur deal!  We bespreken graag de wensen voor jouw kleuring en zullen daarbij altijd duidelijk en eerlijk zijn over de prijs en de haalbaarheid van het resultaat. Je verlaat gegarandeerd tevreden en met een op maat gemaakt kleurresultaat de salon. Jij blij, wij blij!

Al voor €49,90 loop jij met een nieuwe coupe en prachtige op maat gemaakte kleuring de salon uit!

Win een jaar lang gratis kleuropfrissers!

Ben jij super blij met je nieuwe kleuring en wil je dat deze het hele jaar PERFECT blijft zitten? Doe dan mee met de onze PERSONAL COLOR DEAL ACTIE en maak kans op een jaar lang gratis kleuropfrissers of uitgroeibehandelingen!

Deel jouw personal color result:

  1. Vraag jouw hairstylist na afloop om een foto te maken van jouw prachtige nieuwe kleuring
  2. Deel deze op Facebook en Instagram met de HASHTAG: #brainwashcolordeal
  3. TAG de BrainWash salon in de locatie

De foto die na de actieperiode de MEESTE likes en LEUKSTE reacties krijgt WINT! Je hebt tot 30 april 2020 om zo veel mogelijk likes en leuke reacties te verzamelen op jouw foto. De winnaar wordt na 1 mei 2020 bekend gemaakt.

VOORWAARDEN: Je maakt alleen kans als je de BrainWash salon als locatie tagt EN de hashtag #brainwashcolordeal gebruikt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs houdt in dat de winnaar een jaar lang, 1 keer per maand mag terugkomen voor een gratis kleuropfrisser of uitgroeibehandeling.