10
Diana Ten hoven

10 september - 2021

Ze kunnen goed knippen
9
Anoniem

01 september - 2021

Als oud-leraar geef ik nooit een 10.
10
Daphne

15 augustus - 2021

Ik kwam binnen zonder een idee. Puur even ontspannen. Samen gekeken wat leuk was aan de hand van vorige kapsels en pintrest. En daarvan uit verder gegaan met een max. Eind bedrag.
8
Anoniem

05 augustus - 2021

Geen feedback, gewoon goed geholpen! Fijn dat afspraak maken mogelijk is
8
Anoniem

27 juli - 2021

Handig om on line in te boeken. Zoveel beter dan voorheen. A, je kiest je eigen tijd en B . Weinig telefoon tussendoor. Aardige kapster.
8
Anoniem

26 juli - 2021

Ik was erg tevreden over de knipbeurt en alles daaromheen ik zou zeker nog eens langs komen
8
T van der Pol

09 juli - 2021

De kwaliteit van het knippen is duidelijk gebonden aan de kapster. Ben de laatste 3 keer geweest waarvan er 2 verre van goed geknipt waren. 1 is na een klacht die ik aangaf gelijk opgepakt en de tweede heb ik niet eens meer gemeld maar zal niet meer geknipt willen worden door die kapster.
10
Jeske Kadijk

06 juli - 2021

Prijs is goed. Werd goed geholpen, kreeg advies en producten aangeboden. Normaal hoefde ik dat niet maar dit keer sloot het aan op het advies
10
Marit Berghuis

01 juli - 2021

Ik was eerst skeptisch over het salon van en had totaal geen hoge verwachtingen ivm de low budget prijzen.. maar eind resultaat is zo mooi geworden en krijg allerlei complimenten. Kapster Eliza is een heel professionele kapster en voelde me enorm op mijn gemak bij haar. Ook was er een stagiair aanwezig onder begeleiding van Eliza en deed haar werk heel goed!
9
Ineke Otten

13 juni - 2021

Prettige sfeer, goede ontvangst ...wat jammer vind maar waarschijnlijk onvermijdelijk is dat er steeds om producten wordt gevraagd om te gebruiken ..waardoor de prijs omhoog gaat Misschien is het fijner om dit ergens te vermelden en dat de klant er zelf uit kan kiezen wat hij wel of niet wil gebruiken (zoals: versteviging/ andere verzorgings producten voor het haar ..het is niet fijn om steeds nee te moeten zeggen...