10
Jolande

09 april - 2024

De fijnste salon, professioneel, sociaal en een gemoedelijke sfeer.
10
Anoniem

09 april - 2024

Ik ben vast klant van Sanne echt een top kapster . Weet wat ik wilt en hoe ze moet knippen /verven. Echt zo gezellig en Atend naar de klanten top kanjer die Sanne
10
Helga

09 april - 2024

Fijne kapster
10
Anoniem

09 april - 2024

Actie’s voor terug kerende klanten of iets goedkoper
10
Anoniem

09 april - 2024

Altijd een mooi eindresultaat en het word precies gedaan naar jouw wens. Vriendelijk personeel en hele goede service! Ik raad het zeker aan!
8
Anoniem

23 januari - 2024

Ik ben tevreden over de kapster die mij geholpen heeft.
9
Anoniem

21 januari - 2024

Vriendelijke medewerksters, goede vibe, nette prijs, fijne locatie en doen wat je vraagt. Ik mis de boeken over allerlei haarstijlen, maar misschien heb je daar ook geen tijd meer voor omdat je niet meer hoeft te wachten doordat alles op afspraak gaat, wat overigens ook heel prettig is.
9
Anoniem

22 mei - 2023

Ik ben recent geweest binnen de kapsalon in Dordrecht Stadspolders. Ik werd hier vriendelijk te woord gestaan door een kapster die op dat moment alleen in de kapsalon werkte. Ik besloot mijn haar een stuk korter te knippen en wilde graag weer terug naar het kapsel dat ik had op mijn trouwdag omdat ik later die week mijn trouwdag ging vieren en dezelfde look wilde hebben. Ik vond het spannend of dit zou lukken omdat dit een grote verandering was. Het eindresultaat was fenomenaal ! Ondanks de drukte in de kapsalon en een hele onvriendelijke klant die heel ongeduldig was, bleef de kapster vriendelijk en attent, ik kan me voorstellen dat zij dit een hele vervelende ervaring vond, maar ook hierin toonde zij zich heel professioneel, een dikke pluim voor deze kapster ! indien gewenst kan ik de naam van deze kapster opzoeken in de mail, de volgende keer ga ik zeker weer naar deze kapsalon, en dan hoop ik deze kapster weer te treffen !
9
Anoniem

08 mei - 2023

8
Anoniem

07 mei - 2023

Fijn geholpen met uitzoeken van de kleur