9
Anoniem

22 mei - 2023

Ik ben recent geweest binnen de kapsalon in Dordrecht Stadspolders. Ik werd hier vriendelijk te woord gestaan door een kapster die op dat moment alleen in de kapsalon werkte. Ik besloot mijn haar een stuk korter te knippen en wilde graag weer terug naar het kapsel dat ik had op mijn trouwdag omdat ik later die week mijn trouwdag ging vieren en dezelfde look wilde hebben. Ik vond het spannend of dit zou lukken omdat dit een grote verandering was. Het eindresultaat was fenomenaal ! Ondanks de drukte in de kapsalon en een hele onvriendelijke klant die heel ongeduldig was, bleef de kapster vriendelijk en attent, ik kan me voorstellen dat zij dit een hele vervelende ervaring vond, maar ook hierin toonde zij zich heel professioneel, een dikke pluim voor deze kapster ! indien gewenst kan ik de naam van deze kapster opzoeken in de mail, de volgende keer ga ik zeker weer naar deze kapsalon, en dan hoop ik deze kapster weer te treffen !
8
Anoniem

07 mei - 2023

Fijn geholpen met uitzoeken van de kleur
9
Conny Reidel

03 mei - 2023

Goed, vakkundig en vriendelijk personeel En niet duur
8
Anoniem

28 april - 2023

Prijs is redelijk. Aardige meisjes. Netjes geholpen
8
Anoniem

28 april - 2023

kleuradvies vond ik goed, en de tips van de stylist voor het model, ben zeer tevreden met het resultaat!
8
Naomy Verhoef

05 april - 2023

Ik ben goed geholpen door deze kapster, ze heeft goed naar me geluisterd en dat is te zien aan het eindresultaat! Ik ben tevreden 😊
7
Ilva Dodewaard

04 april - 2023

Goed advies en uitvoering van knippen en verven! Super tevreden met het eindresultaat!
8
Anoniem

29 maart - 2023

Wordt altijd prima geholpen
9
Jan Verhagen

22 maart - 2023

vriendelijk personeel
10
Joshua Slui

16 maart - 2023

Ik heb BrainWash Dordrecht ervaren als zeer gastvriendelijk. De medewerkers waren zeer vriendelijk en meegaand, en zorgden ervoor dat je er meteen met een warm en blij gevoel naar binnen stapte, en er nog blijer uitkomt. De behandeling ging fijn, en had een fantastisch resultaat.