• Professionele haarstylisten
  • Voor de happy many
  • Altijd een scherpe prijs

Over BrainWash Kappers

Als je op zoek bent naar een kapper in Almere ben je bij BrainWash Kappers aan het goede adres. In de kapsalon in Almere kan je terecht voor veel verschillende behandelingen. Onze kappers zijn opgeleid door vakexperts uit heel Nederland en opgeleid als dameskapper, herenkapper en kinderkapper.

Wil je meer weten over de kappers in de BrainWash Kappers salon van Almere. Klik dan op deze link om de kappers van onze vestiging in Almere te leren kennen. Je kan de salon vinden aan de Korte Promenade 2-6, 1315 HN Almere.

Wie zijn wij?

Behandelingen bij BrainWash Kappers salon Almere

Zoals aangegeven kan je in de BrainWash Kappers kapsalon in Almere terecht voor:

Knippen

Wassen, knippen, drogen. Deze behandeling is geschikt voor dames, heren en kinderen. Geniet van een rustmomentje bij het laten wassen van je haren. Samen met de hairstylist bespreek je welk kapsel jij in gedachten hebt en krijg je advies over het kapsel dat het beste bij jou past. Kom je elke 4 of 6 weken? Schrijf je dan in als member en ontvang korting op je behandeling.

Stylen

Bij BrainWash Kappers Almere Stad kan je er ook voor kiezen om je haar te stylen door 1 van onze haarstylisten. Kom langs voor een basisstyling of een blow-dry en ga weer met prachtig geföhnd haar je dag tegemoet. Wij werken met hoogwaardige, tools, haarborstels en de stylingsproducten van BrainWash Professional en Matrix om jou te voorzien van een prachtige coupe!

Verzorging

 

Is je haar toe aan wat extra verzorging? Ook dan ben je bij BrainWash Kappers Almere aan het goede adres. Voor maar € 1,- voegen we een heerlijke conditioner toe aan je wasbeurt, ook hebben we heerlijke haarmaskers. Komt jouw haar vaak in contact met warme stylingsapparaten of is het wat droog door het kleuren? Dan is de herstelbehandeling van BrainWash kappers zeer geschikt voor jou.

Knip & kleur pakketten

Voor ieder wat wils, BrainWash Kappers in Almere bieden we diverse pakketten aan voor het knippen en verven kleuren van je haar. Vaste prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn 5 verschillende pakketten.

Knip & Kleur Basis pakket

In dit basispakket ben je helemaal weer tip top verzorgd. In deze behandeling wassen, knippen, drogen onze kappers je haar. Daarbij geniet je ook nog van een heerlijke conditioner, werken we je uitgroei bij met een toner én een basisstyling. Voor dit pakket betaal je slechts € 55,-

Knip & Kleur Extra pakket

In dit pakket wordt je haar gewassen, geknipt, gedroogd, krijgt je haar een heerlijk masker, wordt je uitgroei bijgewerkt, voegen we een toner toe, is het inclusief 15 highlights met een basis styling. Voor dit hele pakket betaal je slechts. € 65,-

Knip & Kleur plus pakket

Heb je al een kleur in je haar? Dan zou deze behandeling goed bij je passen. Naast het wassen, knippen en drogen. Geniet je ook van een herstelbehandeling om je haar weer intens te verzorgen, brengen we een toner aan om je kleur weer helemaal terug te laten komen, brengen we tot 30 highlights aan én ga je de deur uit met een basisstyling. De prijs voor dit pakket is slechts € 75,-

Knip & Kleur Compleet pakket

Ook in dit pakket wassen, knippen en drogen onze haarstylisten je haar. Dit pakket is zeer geschikt als je je haar al eens hebt geverfd. Je ontvangt hierbij een complete kleuring op maat, een herstelbehandeling én een basisstyling. Voor € 95,- heb je een, zoals de naam al zegt een complete behandeling.

Knip & Kleur Trend

Tot slot. De Knip & Kleur trend behandeling. Deze behandeling bevat wassen, knippen, drogen, full head trend technieken, herstelbehandeling en basisstyling.

Kleuren

Wil je alleen je haar laten kleuren? Dat is ook mogelijk bij jou kapper in Almere. Bij BrainWash Kappers in Almere kan je terecht voor een basiskleur in je haar waarbij we één egale kleuring aanbrengen. Heb je je haar al gekleurd en ben je toe aan het onderhouden hiervan door de uitgroei bij te werken, dan is dit al mogelijk vanaf € 30,-. Bij een toner wordt je kleur weer goed opgefrist en zijn de highlights weer stralend.

BrainWash Kappers - De slimste keuze voor mooi haar

Kapper afspraak maken in Almere bij BrainWash Kappers.

Maak gemakkelijk een afspraak bij onze kappers in de salon van BrainWash Kappers  in Almere. Klik hier voor het maken van een afspraak.