BrainWash Kappers Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam

Woon je in Rotterdam en ben je opzoek naar de beste kapper voor de beste prijs in de buurt? BrainWash heeft verschillende kapsalons in Rotterdam. Op de verschillende kapsalon locaties in Rotterdam kan je terecht voor veel verschillende knip- & kleurbehandelingen. Onze kappers zijn opgeleid door vak-experts uit heel Nederland en opgeleid als dameskapper, herenkapper en kinderkapper.

Wil je meer weten over de kapsalons in Rotterdam? Bekijk dan 1 van de 8 onderstaande locaties om een afspraak te maken. Je kan de salons ook vinden op de kaart, zoek dan op BrainWash Kapper Rotterdam.

BrainWash Kappers Rotterdam Centrum

BrainWash Kappers Rotterdam Hesseplaats

BrainWash Kappers Rotterdam Centrum – Hoogstraat 117 C
3011PL Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam Kralingen

BrainWash Kappers Amsterdam Oost

BrainWash Kappers Rotterdam Kralingen – Lusthofstraat 77
3061WL Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam Kop van Zuid

BrainWash Kappers Amsterdam Oost

BrainWash Kappers Rotterdam Vuurplaat – Vuurplaat 479, 3071 AR Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam Zuid

BrainWash Kappers Amsterdam Oost

BrainWash Kappers Rotterdam Zuid – IJsselmonde – Kouwenoord 85, 3079LG Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam – Hesseplaats

BrainWash Kappers Amsterdam Zuid

BrainWash Kappers Noord Oost – Hesseplaats – Hesseplaats 53, 3069EA Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam Noord – Ommoord

BrainWash Kappers Amsterdam Zuid

BrainWash Kappers Rotterdam Noord Oost – Ommoord – Binnenhof 19, 3069KV Rotterdam

BrainWash Kappers Rotterdam Hoogvliet

BrainWash Kappers Rotterdam Hoogvliet

BrainWash Kappers Rotterdam Hoogvliet – Rijkeeplein 25, 3191VD Rotterdam

Knip- & Kleurbehandelingen

Brainwash Kappers biedt verschillende stoere en voordelige kleur- en knipbehandelingen aan. Na het maken van je afspraak raden wij aan om goed te overleggen met de kapper om het gewenste resultaat te bereiken. Kijk goed welke haarlengte je hebt en kies en behandeling die bij jou past. Zo heb je verschillende kleurbehandelingen; een basis kleur, een uitgroeibehandeling, lowlights en highlights van 1 tot 50 folies, blonderen, balayage, color flash en vergeet ook niet je toner te boeken. Vraag onze kappers naar de laatste kleurtrends!

De behandelingen bij de salons van BrainWash Kappers in Rotterdam
Bij BrainWash kapsalons in Rotterdam kan je terecht voor:

Knippen

Wassen, knippen, drogen. Deze behandeling is geschikt voor dames, heren en kinderen. Geniet van een rustmomentje bij het laten wassen van je haren. Samen met de hairstylist bespreek je welk kapsel jij in gedachten hebt en krijg je advies over het kapsel dat het beste bij jou past.

Stijlen

Bij BrainWash Kappers Rotterdam kan je er ook voor kiezen om je haar te stijlen door 1 van onze haarstylisten. Kom langs voor een basisstyling of een blow-dry en ga weer met prachtig geföhnd haar je dag tegemoet. Wij werken met hoogwaardige, tools, haarborstels en de stylingsproducten van BrainWash Professional en Matrix om jou te voorzien van een prachtige coupe!

Verzorging

Is je haar toe aan wat extra verzorging? Ook dan ben je bij BrainWash Kappers Rotterdam aan het goede adres. Graag voegen we een heerlijke conditioner toe aan je wasbeurt, ook hebben we heerlijke haarmaskers. Komt jouw haar vaak in contact met warme stylingsapparaten of is het wat droog door het kleuren? Dan is de herstelbehandeling van BrainWash kappers zeer geschikt voor jou.

Kleurbehandelingen

Voor ieder wat wils, BrainWash Kappers in Rotterdam biedt diverse behandelingen kleuren of verven van je haar. Vaste prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn verschillende kleurbehandelingen mogelijk.

Uitgroei-behandeling

Bij deze behandeling wordt je uitgroei vakkundig bijgewerkt. Je gekleurde haar ziet er weer stralend uit met de uitgroeibehandeling van BrainWash kappers in Rotterdam. Je kunt dit natuurlijk combineren met het laten zetten van highlights en een toner.

Egale basis kleurhandeling

Met een basis kleurbehandeling ben je helemaal weer tip top verzorgd. Je haar wordt door onze kappers in een egale kleur kleur geverfd. Een conditioner of maskerbehandeling en een mooie styling maken je mooie kapsel compleet.

Highlights en Lowlights

Geef je gekleurde haar een frisse look met schitterende highlights of laat onze kapper meer diepte aan je haar geven door middel van lowlights. Combineer deze behandeling met een toner, herstelbehandeling en prachtige styling.

Balayage

Balayage is de Franse term voor ‘veeg’ of ’verven’. De techniek geeft een zonnig en natuurlijk effect aan je haarkleur. Een voordeel van een balayage is dat het amper een uitgroei geeft. Onze kappers brengen bij een balayage-behandeling ook een toner aan om je kleur weer helemaal perfect te maken. De kappers van BrainWash in Rotterdam geven je graag advies op maat voor jouw perfecte haarkleuring.

BrainWash Producten

Bij BrainWash vinden wij het belangrijk dat je producten gebruikt zonder sulfaten, siliconen en uitdrogende alcohol. We raden je aan om ‘normale shampoo’ te vermijden, omdat deze vaak erg veel sulfaten bevat! Deze zijn slecht voor je haar en hoofdhuid. De professionele shampoos van BrainWash Professional bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Bekijk de gehele BrainWash Kappers collectie:

BrainWash Kappers Methode:

Stap 1: Wassen!

Onze BrainWash kappers in Rotterdam gebruiken het liefst de eigen BrainWash Professional shampoos en conditioners, om het haar natuurlijk schoon te maken en te verzorgen! Bij gebruik van shampoo thuis is het ook belangrijk dat je producten gebruikt zonder sulfaten, siliconen en uitdrogende alcohol. Een normale shampoo kan namelijk erg veel sulfaten bevatten. Daarbij is ook het gebruik van lauwwarm water i.p.v. erg heel warm water aan te raden. Voor extra hydratatie van het haar kan je kiezen voor een extra verzorgende conditioner of een herstellend masker na het wassen. Vraag je kapper om meer informatie of lees onze blog berichten voor meer kennis.

Stap 2: Knippen!

Na het wassen en eventueel conditioner tegen meerprijs, knipt onze BrainWash kapper of kapster jouw gewenste look! Bekijk onze knip & kleur behandelingen.

Stap 3: Drogen!

Drogen! Na het wassen van het haar is het belangrijk om je haar goed te drogen en eventueel met een meerprijs in model te brengen!

Stap 4: Stylen!

Na het drogen is het leuk om het haar gelijk door de kapper in model te laten brengen, zodat je ook gelijk kan zien hoe je thuis je nieuwe kapsel kunt stijlen met onze producten! Informeer bij jouw kapper van BrainWash in Rotterdam naar de verschillende styling-mogelijkheden.

BrainWash Kinderkapper Rotterdam

Bij BrainWash Kappers is het ook mogelijk om het haar van kinderen te laten knippen, bij meerdere knipbeurten is het handig om een telefonische afspraak te maken.

BrainWash Studentenkapper Rotterdam

Bij BrainWash Kappers in Rotterdam krijg je als student op maandag tot en met donderdag studentenkorting op vertoon van je studentenpas.

BrainWash Krullenkapper Rotterdam

De kappers van BrainWash in Rotterdam zijn bekend met het knippen en stylen van haar met krullen! Onze BrainWash krullenkappers in Rotterdam zijn ervaren genoeg om de beste methode te hanteren voor jouw krullen. Als je krullen hebt, is het een hele kunst om te zorgen dat het haar goed in model zit en goed advies is hierbij essentieel. Onze BrainWash krullenkappers in Rotterdam zullen de krullen in je haar goed beoordelen en de juiste kniptechnieken hanteren. De producten van BrainWash Professional en van Matrix geven hierbij het beste resultaat! Vraag onze stylisten in Rotterdam om advies. Bij BrainWash Kappers Rotterdam gaan we voor het beste golvende en krullende haar! BrainWash is erg populair als krullenkapper in Rotterdam. BrainWash heeft op elke locatie in Rotterdam krullenkappers zitten. Woon je in het centrum van Rotterdam? In elk deel van Rotterdam zijn er BrainWash Kappers salons te vinden met krullenkappers.

BrainWash Barber Rotterdam

Woon je in Rotterdam en ben je opzoek naar een goede barber en kapper die je baard kan trimmen en je bakkebaarden kan bijwerken? BrainWash Kappers Rotterdam biedt verschillende barber behandelingen aan. Ga naar de salonpagina van de BrainWash salon in jouw buurt en bekijk de barber behandelingen in de boekingsmodule! Uiteraard adviseren onze kappers en kapsters je graag over de mogelijkheden.

Vacatures Rotterdam

Voor de vacature kapper/ kapster zijn wij op zoek naar gediplomeerde haarstylistes, die het belangrijk vinden om in een gezellig team te werken. Ben jij klantgericht, creatief en heb je passie voor het kappersvak? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Bekijk alle vacatures