• Professionele haarstylisten
  • Voor de happy many
  • Altijd een scherpe prijs

De leukste kappersbaan

KOM BIJ ONS!

Wil jij werken bij de leukste kappersketen van Nederland? Wil jij de leukste kappersbaan? Kom bij ons! Op deze pagina leggen we je uit wat er zo leuk is aan bij BrainWash, welke functies er allemaal zijn binnen onze salons en welke opleidingsmogelijkheden we bieden. Heb je jouw droombaan hier tussen gevonden? Reageer dan gelijk en vul in het sollicitatieformulier jouw ideale BrainWash locatie in.

Onze werkwijze:

BrainWash is de kapper waar je betaalt voor wat je écht nodig hebt. Want op onzin zit jij niet te wachten. Samengevat zijn we er voor iedere klant die op zoek is naar mooi haar voor een mooie prijs! We zijn trotse kappers die oprecht gemotiveerd zijn en we bieden service met het hart. We gebruiken duidelijke taal en zijn transparant in onze prijzen. We bieden in alles de beste prijs-kwaliteit verhouding, in alle BrainWash salons! En met meer dan 160 BrainWash salons is er altijd één bij jou in buurt.

Functieprofielen

Zoek jij de leukste kappersbaan? Ben jij klantgericht, creatief en heb je passie voor het kappersvak? Vind jij het daarnaast belangrijk om in een leuk team te werken? Dan is werken bij BrainWash echt iets voor jou! Hieronder vind je een selectie van de verschillende functies die er binnen onze teams zijn:

Haarstylist – Kapper


Wanneer je bij BrainWash als Haarstylist – Kapper aan de slag gaat dan ontvang je klanten, bespreekt je de gewenste (vaktechnische) haarbehandeling(en) en voer je de meest voorkomende haarbehandelingen uit. Ook geef je advies over de gebruikte producten en geef je een passend thuisadvies.


Wij bieden:
💰  Een salaris boven cao
👌  Een professionele werkplek
🥳  Een onwijs gezellig team
🔥  Flexibele werktijden
🙌  Trainingen en updates over de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarstyling!
📈  Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
⏰  Een contract voor 4 uur per week of liever een contract voor 38 uur per week? Bij BrainWash gaan we met jou in overleg over het aantal uren dat je per week werkt. Zelfs een 0 uren contract behoort tot de mogelijkheden.

 

En jij:
hebt een erkend Crebo kappersdiploma op zak;
* bent een echte teamplayer;
* bent gemotiveerd en zet je in om jezelf te ontwikkelen;
* werkt graag samen met anderen, bent representatief, enthousiast en flexibel;
* bent opzoek naar een salon waar je echt als team werkt, waar je het samen doet en waar plezier in het vak voorop staat.

Bekijk hier de vacatures voor Haarstylist – Kapper

 

Student BOL/BBL | Leerling Kapper

Sta je op het punt om te beginnen met de kappersopleiding of ben je al bezig met de opleiding? Dan ben je mogelijk opzoek naar een stageplek.

Ben jij leergierig, creatief en heb je passie voor het kappersvak? Vind jij het daarnaast belangrijk om onderdeel te zijn van een leuk team? Dan is stage lopen bij BrainWash echt iets voor jou! We bieden verschillende stages aan, of je nu in het 1e, 2e of 3e jaar zit, er is van alles mogelijk.

Als je bij BrainWash als Stagiair – Leerling Kapper aan de slag gaat, dan voer je werkzaamheden uit die passen bij jouw ontwikkeling. Afhankelijk van het leerjaar waarin je zit, ontvang je klanten, plan je afspraken, bespreek je de gewenste (vaktechnische) haarbehandeling(en) en/of voer je de meest voorkomende haarbehandelingen uit.

Wij bieden:
💰 Een mooi salaris, ook wanneer je nog in opleiding bent
👌 Een professionele werkplek
🥳 Een onwijs gezellig team
🔥 Een plek waar je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen
🙌 Trainingen en updates over de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarstyling!
📈 Doorgroeimogelijkheden
⏰ Een stagecontract dat voldoet aan de eisen van jouw opleiding.

 

En jij:
* Bent al begonnen/bezig met de kappersopleiding óf staat op het punt je in te schrijven;
* bent gemotiveerd;
* bent onwijs leergierig en zet je in om jezelf te ontwikkelen;
* werkt graag samen met anderen, bent representatief, enthousiast en flexibel;
* bent opzoek naar een salon waar je echt als team werkt, waar je het samen doet en waar plezier in het vak voorop staat.

Bekijk hier alle vacatures voor BOL/BBL – Leerling Kapper

 

Salonleiding

Trek jij graag de leiding en verantwoordelijkheid over de salon naar je toe? Vind jij het daarnaast belangrijk om in een leuk team te werken? Dan is werken als Salonmanager echt iets voor jou!

Wanneer je bij BrainWash als Salonmanager aan de slag gaat dan ben je de spil van jouw salon, je hebt de dagelijkse leiding en bent een aanspreekpunt voor je collega’s. Daarnaast werk je ook mee als Haarstylist en ontvang je klanten, bespreekt je de gewenste (vaktechnische) haarbehandeling(en) en voer je de meest voorkomende haarbehandelingen uit. Ook geef je advies over de gebruikte producten en geef je een passend thuisadvies.


Wij bieden:
*  Een salaris boven cao
*  Een professionele werkplek
*  Een onwijs gezellig team
*  Flexibele werktijden
*  Trainingen en updates over de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarstyling!
*  Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
* Een contract voor 24 uur per week of liever een contract voor 38 uur per week? Bij BrainWash gaan we met jou in overleg over het aantal uren dat je per week werkt.

 

En jij:
*
Bent een natuurlijk leider die zijn of haar medewerkers in hun kracht zet;
* hebt een erkend Crebo kappersdiploma op zak;
* bent een echte teamplayer;
* bent gemotiveerd en zet je in om jezelf en jouw team te ontwikkelen;
* werkt graag samen met anderen, bent representatief, enthousiast en flexibel;
* je bent vakbekwaam, flexibel en commercieel vaardig;
* bent opzoek naar een salon waar je echt als team werkt, waar je het samen doet en waar plezier in het vak voorop staat.

Bekijk hier de vacatures voor leidinggevende vacatures.

Waarom werken bij BrainWash?

Wil je de leukste kappersbaan, mooie bonussen, flexibele werkdagen en keihard doorgroeien? Solliciteer bij BrainWash, het allerleukste bedrijf om voor aan de slag te gaan!

Je wordt gewaardeerd om wie je bent. We zijn no nonsens en houden van ons werk. We zijn super flexibel, dus als jij op donderdag liever postzegels verzamelt dan aan het werk bent, is dat ook goed. En als je je elke dag uit je naad werkt, wil je er aan het eind van de maand ook iets voor terugzien. Logisch. Daarom hebben we bij BrainWash onze salarissen flink onder handen genomen. Fijn voor alle kappers die nu al bij ons werken en fijn voor jou, als je een baan zoekt bij de leukste kappersketen van Nederland.

Meer dan geld alleen

Wat we iedere maand op je rekening storten is belangrijk, maar geld alleen maakt een baan nog niet leuk. Gelukkig heeft werken bij BrainWash nog veel meer voordelen. Zo proberen we altijd zo flexibel mogelijk om te gaan met de planning, want we snappen dat elke agenda er anders uitziet.

Doorgroeien en kansen

Bij BrainWash bieden we je heel veel doorgroeimogelijkheden. En dat zeggen alle werkgevers, maar wij maken het ook echt waar. Dus heb je de ambitie om uiteindelijk een salon te leiden of bijvoorbeeld aan de slag gaan als trainer of regiomanager? Die mogelijkheden zijn er bij ons genoeg. DUS: leerling kappers, haarstylisten, salon leidinggevenden, herintreders, oud collega’s en omscholers: we nodigen je van harte uit om jouw vragen te mailen of ons te bellen en we beloven je dat we werk maken van jouw ideale baan! Geen vraag is te gek, wij houden van uitdagingen en oplossingen en zeggen niet snel ‘’nee’’.

Ons opleidingspad

Wij weten -uit eigen ervaring- dat elke startende haarstylist zo snel mogelijk aan de slag wil gaan om datgene te doen wat ze leuk vinden: niet alleen maar vegen en koffie inschenken, maar klanten mooi maken en heel veel leren!

Onze PVNL Academy is verantwoordelijk voor alle opleidingen binnen BrainWash, zowel vaktechnisch, creatief en op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Bij BrainWash werken we met ons eigen opleidingspad, waar je duidelijke richtlijnen hebt van hoe jij kunt groeien bij BrainWash. In de salon en de PVNL academy krijg je vaktechnische trainingen om jouw kappers-skills te perfectioneren. Deze trainingen kun je volgen op jouw eigen tempo en volgorde.

De groei die je maakt wordt beloond met een BrainWash certificaat zodat jij als je helemaal klaar bent met trots kunt laten zien dat je alle certificaten hebt behaald en dus een allround haarstylist bent.

Trainen

We trainen onder werktijd en we trainen ‘s avonds. Dit is verschillend per salon. Je spreekt elke week met je leidinggevende af wanneer en op welke onderdelen je gaat trainen. Dit kan in overleg met jou ook op je vrije dag zijn, we hebben met elkaar maar één doel: zorgen dat je een heel goede kapper wordt!

Al haarstylist – kapper?

Ben je bijna klaar met je opleiding of heb je deze al behaald. Ook hiervoor geldt, op basis van de blokken binnen ons opleidingsplan kijken we samen waar je nog behoefte aan hebt. Dit kan van alles zijn, we trainen in ieder geval nooit om te trainen. We trainen alleen waar je jezelf in kunt- of wilt verbeteren. Het personaliseren van de coupe die je hebt geknipt kan een leerzame training zijn, of wat te denken van een echte barbertraining!?

Nog op school?

Het is belangrijk om te weten dat de blokken die je bij BrainWash traint niet hetzelfde zijn als op school. Om eerlijk te zijn is de schoolopleiding vaak wat klassieker. Uiteraard helpen wij je ook met je schoolopdrachten, we doen het in ieder geval samen. We hebben ook verschillende samenwerkingen met bekende MBO opleidingen. Lees er hier meer over.

Herintreder?

Leuk dat je alsnog je droom gaat waarmaken: creatief bezig zijn en met mensen werken! Ook voor de herintreders geldt dat we via de blokken een opleiding op maat aanbieden. Het samenstellen van jouw opleidingspad doen we in goed overleg, wat is haalbaar, wat niet, waar liggen de prioriteiten, etc.

Daarom BrainWash

Alles is hier goed geregeld. De koffie, ons online boekingssysteem, je kapsel: alles is hier goed geregeld. En met digitale vernieuwingen lopen we een stap voor. Wat vandaag goed is, is morgen niet goed genoeg.

Geen gekke verrassingen. Onze prijslijst is zo simpel als wat. En we doen geen gekke dingen met je haar als je er niet om vraagt. Dus of het nou voor de spiegel of de kassa is, je weet waar je aan toe bent.

Het voelt hier goed. Onze goede kappers zijn stuk voor stuk leuke mensen die voor een lekkere sfeer zorgen. Wil je praten? Dat kunnen we als de beste. Hou je liever je mond? Doen wij dat ook.

de leukste kappersbaan

 

Wie zijn wij?   Nou wij zijn:

Duidelijk – We hebben een hekel aan kleine lettertjes en vage taal. We vertellen je duidelijk wat je welen niet van ons kan verwachten en gebruiken daarvoor geen woord te veel.

Zelfverzekerd – We weten waar we goed in zijn, daar doen we niet vals bescheiden over. We zijn trots en zelfverzekerd, zonder arrogant te worden.

Optimistisch – Serieuze dingen zijn er al genoeg. Laten we lachen en niet zo moeilijk doen. Al zijn we ook niet overdreven vrolijk. Dat vinden we nep.

Direct – We spreken je aan alsof we je al jaren kennen, want vaak is dat ook zo. Omdat we zo’n goede band hebben, durven we lekker direct te zijn en draaien we nergens omheen.

Modern – We zijn altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen, of het nou op kapsels of op technologie aankomt. Ouderwetse woorden gebruiken we niet, maar we gaan ook niet geforceerd hip doen.

De leukste kappersbaan

Onze stylisten werken natuurlijk met professionele kappersproducten. Binnen BrainWash werken we met 2 verschillende merken: Matrix en BrainWash Professional]

Matrix

Matrix is een jong en zelfstandig kappersmerk van L’Oréal. Onze kappers worden uitgebreid getraind om alles over het werken met de producten van Matrix te leren.

Lees hier meer over Matrix

BrainWash Professional

BrainWash Professional dat zijn onze eigen professionele producten!  Daar zijn we natuurlijk super trots op. Samengesteld door onze eigen professionals met hoogwaardige ingrediënten. BrainWash Professional bestaat uit een verzorgende lijn en een stylings lijn. Beide lijnen zijn ontwikkeld en opgebouwd uit de mooiste en beste ingrediënten, je voelt de kwaliteit direct als je het product gebruikt! De producten worden in de salon gebruikt en zijn ook te koop voor thuisgebruik….en dat voor een BrainWash prijs.

BrainWash Professional

Verkrijgbaar in onze salon en in de webshop.

Solliciteren naar de leukste kappersbaan.

Nieuwsgierig geworden naar de vacatures bij BrainWash? Neem hier een kijkje en solliciteer meteen.