Brainwash Berkel-Enschot

Koningsoord 66
5057DK Berkel - Enschot

Openingstijden

Hi! Welkom op de salonpagina van BrainWash Kappers Berkel-Enschot . Maak via deze pagina eenvoudig een afspraak via de boekingsknop.

In de salon van Brainwash Berkel-Enschot kan je terecht voor knippen, stylen, verzorging, knip & kleur pakketten en kleuren. Bekijk via onze prijslijst alle behandelingen. Bij alle salons van BrainWash Kappers, waaronder de kapsalon van BrainWash Berkel-Enschot bieden ook een breed scala aan haarproducten van BrainWash Professional en Matrix. Bekijk hier onze catalogus.

Bekijk hieronder de standaard openingstijden van BrainWash Kappers Berkel-Enschot. BrainWash Kappers Berkel-Enschot is tijdelijk helaas gesloten op maandag.

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Ervaringen

10
Anoniem

23 april - 2023

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding, altijd goed advies en service. Hoe druk het ook is, deze druk ervaar je als klant niet, ze nemen de tijd voor je. Zelf al eens mijn haar verpest door een goedkoop pakje van het Kruidvat, binnen een week was mijn haar weer netjes blond! Chapeau. Er zal geen kapper zijn die jullie goede kwaliteit en prijzen kunnen evenaren!
7
Fieke

20 april - 2023

Afspraken maken en wachttijd was prima. Jammer dat ik geen koffietje aangeboden kreeg. Daarnaast werd er geen conditioner gebruikt bij het wassen. Dus ik had veel kitten in mn haar. Toen we het uiteindelijk ging kommen vroeg ik waarom ze dit niet gebruikt had, ze had het fout ingeschat zei ze. Toen vroeg ik of ze anti klit spray had omdat het kommen erg zeer deed. Toen pakte ze dit wel. Normaliter zou je denken dat een kapster dit uit zichzelf zou moeten doen. Ik was dus niet erg blij met deze knipbeurt