BrainWash Den Haag Theresiastraat

Theresiastraat 113
2593 AD Den Haag

Openingstijden

Rondom de feestdagen zijn er mogelijk aangepaste openingstijden. Op eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

  • Maandag 09:00 - 19:00
  • Dinsdag 09:00 - 19:00
  • Woensdag 09:00 - 19:00
  • Donderdag 09:00 - 19:00
  • Vrijdag 09:00 - 19:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Ervaringen

7
bas ammerlaan

10 december - 2019

Afgelopen zaterdag na lang wachten (meer dan een uur vanwege ziekte van 2 kappers) perfect en heel vriendelijk geholpen door Anita. Snel en heel goed geknipt en erg vrolijk en onderhoudend zelfs met heel veel wachtenden en zeer korte pauze. TOP
8
Johanna

10 december - 2019

Ik kom nu drie jaar bij Brainwash en een van de redenen was dat het goede prijzen had. Het nadeel was dat je geen afspraak kunt maken, maar he, voor die betaalbare behandelingen heb je er dat voor over. Daar ben ik vandaag de dag niet meer zo van overtuigd. Het is absoluut duurder geworden en komt bijna overeen met een veel duurdere kapper waar ik voorheen naartoe ging. Jammer, want zo is het toch makkelijker om dan toch maar naar een kapper te gaan waar je wel een afspraak kunt maken. Ik vind het altijd een beetje dom als een bedrijf waar het goed lijkt te gaan steeds duurder wordt omdat ze denken dat ze dat wel kunnen maken want ze zijn toch zo populair. Nou, dat populaire komt dus door die prijzen. Zo gaan mensen afhaken want als je ergens gewoon een afspraak kunt maken voor hetzelfde geld is dat toch wel prettiger dan die onzekerheid die je bij jullie toch altijd hebt (is het druk, hoe lang moet ik wachten, is de stylist die ik prefer wel aanwezig etc.). Dus mijn advies is, blijf nou gewoon de oorspronkelijke prijzen handhaven want daar komen veel mensen op af waardoor je uiteindelijk meer verdiend dan minder klanten voor meer geld. Succes!