BrainWash Zevenbergen

Zuidhaven 201
4761CX Zevenbergen

Openingstijden

Hi! Welkom op de salonpagina van BrainWash Kappers Zevenbergen . Maak via deze pagina eenvoudig een afspraak via de boekingsknop.

In de salon van BrainWash Zevenbergen kan je terecht voor knippen, stylen, verzorging, knip & kleur pakketten en kleuren. Bekijk via onze prijslijst alle behandelingen. Bij alle salons van BrainWash Kappers, waaronder de kapsalon van BrainWash Zevenbergen bieden ook een breed scala aan haarproducten van BrainWash Professional en Matrix. Bekijk hier onze catalogus.

Bekijk hieronder de standaard openingstijden van BrainWash Kappers Zevenbergen.

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Ervaringen

7
Arjan Plantinga

21 januari - 2023

De dames doen wat van ze verwacht wordt; mijn haren knippen/ scheren voor een redelijk nette prijs. Het is voor de klant echter wel erg goed te merken dat het personeel met een behoorlijk tijdsschema moet werken en dat dit gepaard gaat met een te lage bezetting. Het personeel doet erg z'n best; daar ligt het niet aan. Dit is, zoals ik het zie, een duidelijke beleidslijn bij de Brainwash keten. Zoveel mogelijk mensen knippen met een zo minimaal mogelijk budget. Hier zijn duidelijk weer verschillende, uiterst goedbetaalde, managers aan de slag gegaan om hun targets te halen. Dat het daarbij dan in praktijk bijna niet meer werkzaam is voor het personeel op de werkvloer is dan maar zo. Het is geen wonder dat het personeelsverloop zo enorm groot is bij Brainwash. Wie wil er nu dag in dag uit onder voortdurende stress werken?
10
Jolanda Dijck

08 januari - 2023

Ik ben geholpen door een zeer deskundige styliste. Ze luisterde goed naar wat ik wilde. En dat zijn er niet zoveel. En werkte nauwkeurig.