CHANTAL HERWEIJER


Hoi, wie ben je?
Ik ben Chantal Herweijer, 32 jaar. Ik ben op jonge leeftijd begonnen als salonleiding, en had al snel door dat ik naast het kappersvak het management gedeelte ook heel leuk vond!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben in 2009 begonnen als Salonleiding bij BrainWash, in 2012 doorgegroeid naar Regiomanager, en sinds 2015 Operationeel Manager.

Wat houdt je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Om persoonlijke aandacht en sturing te kunnen geven aan alle salons, zijn deze onderverdeeld in regio’s. Iedere regio heeft een regiomanager die 10 tot 15 filialen aanstuurt.Op dit moment begeleid ik als Operationeel manager een team van 7 Regiomanagers. Bij BrainWash staan de kappers centraal. Zij zijn degene die het ECHTE werk doen! Als management team zijn wij daarom ook verantwoordelijk voor de vertaling van het veld naar kantoor en andersom.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Ik richt me vooral op de begeleiding en sturing van de regio’s. Ik hoop dat ik als “kapper van origine” een verschil kan maken in deze manier van begeleiden. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik zelf als salonleiding en als regiomanager begeleid wilde worden zodat ik volledig in mijn kracht stond. Ik heb de mogelijkheid om mensen in hun kracht te zetten, het beste uit jezelf en je medewerkers te halen en dat is het mooiste wat er is!

Wat vindt je leuk aan het kappersvak?
Dat blijft voor mij het mooi maken van mensen. Bij BrainWash kun je de hele dag creatief bezig zijn, je klant met de volledige behandeling mooi maken en het blijft gewoon betaalbaar.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
Bij BrainWash zijn er oneindig veel kansen en mogelijkheden, voor iedereen.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Door het formaat van de formule is er veel mogelijk, je kunt doorgroeien in verschillende functies die allemaal met dit mooie vak te maken hebben. Pak je kans en ga ervoor! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.