DIDI TEDERING


Hoi, wie ben je?
Mijn naam is Didi Tedering, 25 jaar en ik kom uit Utrecht. Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij BrainWash Lunetten in Utrecht. Ik werk nu 8 jaar in het kappersvak, en heb het ontzettend naar mijn zin!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben sinds een aantal weken salonleiding van BrainWash Lunetten, daar ben ik super trots op! Toen Club Kappers dichtging, ben ik gestart bij BrainWash. Dat vond ik erg leuk. Een groot gedeelte van mijn klanten bij Club Kappers nam ik mee, en bleef ik zien.

Wat houdt je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Deze maand ben ik gestart als salonleiding, en mijn week ziet er nu iets anders uit. Ik blijf klanten helpen zoals ik gewend ben, alleen komt er nu een stukje administratie en verantwoordelijkheid bij, wat ik super leuk vind!

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn ambitie was leidinggevende worden, en dat gaat nu beginnen. Op dit moment wil ik daar alle focus op leggen en me in deze functie optimaal ontwikkelen.

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Ik vind het leuk om met mensen te werken, mensen die niet blij binnenkomen en uiteindelijk zelfverzekerd de salon verlaten. Elke dag is anders, waardoor het blijft verassen en niet verveelt.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
Je kunt jezelf zijn, zonder poespas. We leveren kwaliteit voor een mooie prijs, en dat maakt de communicatie met de klant erg fijn.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Het kappersvak is meer dan alleen knippen, het gaat om de beleving van de klant. Je bent een luisterend oor voor de klant en laat iedere klant stralend de deur uit gaan, dat is het belangrijkste!