Hulya Cetin


Hoi, wie ben je?
Hoi! Ik ben Hulya Cetin, 43 jaar en al 25 jaar werkzaam in het kappersvak. Nadat ik 11 jaar heb gewerkt bij eenmanszaken ben ik bij BrainWash terecht gekomen. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit voor een grote kappersketen zou werken, maar het is mij overkomen en ik heb er tot de dag van vandaag geen spijt van!!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Op dit moment ben ik Salonleiding van twee filialen. 14 jaar geleden ben ik bij BrainWash als salonleiding gestart met één salon.

Wat houdt je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
In mijn functie coach en begeleid ik de teams van de twee filialen waar ik Salonleiding ben. Verder werk ik mee in de salons, geef ik trainingen, maak ik de roosters, doe ik de bestellingen, zorg ik ervoor dat de doelstellingen duidelijk zijn binnen het team, en worden behaald. Geen week is hetzelfde!

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn droom is altijd het hebben van een eigen salon geweest. Bij BrainWash heb ik zoveel vrijheid dat het voelt alsof ik eigen salons heb. Ik heb binnen BrainWash ook andere doorgroeimogelijkheden gehad, maar mijn ambities liggen in de salon.

Wat vindt je leuk aan het kappersvak?
Waar zal ik beginnen? Mensen die mooi en blij de salon uitlopen, de hele dag mensen om je heen en het is een beroep dat altijd blijft. Daarnaast is het altijd gezellig in de salon en zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen/trends in het vak. Uiterlijke verzorging is echt mijn passie.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
Het is een groot bedrijf met veel mogelijkheden en dat biedt ontzettend veel vrijheid. Er is altijd plek voor nieuwe ideeën en alles is bespreekbaar. Daarnaast hebben we een ontzettend grote doelgroep, waardoor je met alle facetten van het kappersvak bezig bent.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Het is bij BrainWash belangrijk dat je zelfstandig, flexibel en collegiaal bent. Je moet het leuk vinden om hard te werken en openstaan voor ontwikkelingen. En natuurlijk; een passie voor het kappersvak! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!