Ilona Lambregts


Hoi, wie ben je?
Ik ben Ilona, 31 jaar en inmiddels heel wat ervaring rijker door mijn loopbaan binnen de formules bij Provalliance. Ik ben begonnen als BBL leerling. Ik kreeg de mogelijkheid om veel trainingen te volgen, en kon op deze manier mijn school combineren en meteen aan de slag als stylist. Door de trainingen en goede begeleiding voelde ik me zelfverzekerd, en helemaal thuis op de werkvloer om dit alles in de praktijk te brengen.

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben nu Regiomanager, maar begonnen als stylist. Bij BrainWash kon ik mijn creativiteit goed tot zijn recht laten komen en had ik superleuke collega’s. Toen ik de mogelijkheid kreeg om salonleiding te worden, heb ik die met beide handen aangepakt. Verantwoordelijk zijn voor de salon en de medewerkers gaf me onwijs veel energie. Hierna ben ik doorgegroeid als Regiotrainer.

In deze functie kon ik me ontfermen over de vaktechnische kant binnen de regio. Je geeft trainingen aan de salonleidingen, maar ook aan de medewerkers. Doordat ik al deze functies heb kunnen/mogen doen, kwam ik erachter waar mijn passie ligt. Op dit moment ben ik Regiomanager en verantwoordelijk voor een regio met 11 salons. Mijn regio begeleiden, successen behalen en ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar zijn/haar werk gaat, is voor mij het leukste dat er is!

Wat houdt je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Ik zorg er voor dat alle salonleidingen binnen mijn regio de juiste begeleiding krijgen, en ze samen de teams de passie voor het kappersvak kunnen uitoefenen. Voor vragen kunnen ze bij mij terecht. Ik help ze graag!

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Op dit moment is mijn wens om deze regio aan te blijven sturen, en er met mijn fantastische collega’s een top jaar van te maken. Het leukste vind ik om mee te kunnen denken en plannen.

Wat vindt je leuk aan het kappersvak?
Het allerleukste blijft voor mij het adviseren van een mooie kleur of mooi haar. Mijn creativiteit uiten en het vertrouwen krijgen van de klant.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
De formule zorgt ervoor dat je iedere klant van dienst kunt zijn. Verder krijg je als medewerker de kans om te doen wat je het liefst doet, en krijg je er zo’n duizend super leuke collega’s bij!

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Wil jij je creativiteit kunnen uiten, mooi haar maken en samen werken met de allerleukste collega’s? Dan heet ik je van harte welkom bij deze mooie organisatie. Volg je kappershart!