MIRJAM


Hoi wie ben je?
Ik ben Mirjam, 50 jaar en vanaf m’n 16e in het kappersvak.

Wat is jou huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Op dit moment ben ik Salonleiding en Regiotrainer. Ik heb BrainWash leren kennen omdat ik als klant in de salon kwam. Een week nadat ik interesse toonde heb ik mijn sollicitatiegesprek gehad en mijn knipkunsten op modellen laten zien. Zo ben ik 11 jaar geleden begonnen als haarstylist bij BrainWash.

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week eruit?
Ik sta minimaal drie dagen per week in de salon. Hier werk ik mee, maar maak ik ook de roosters en begeleid ik mijn team waar nodig. Eén dag ga ik de regio in om salonleidingen te ondersteunen en vaktechnische trainingen te geven. Daar kan ik al mijn creativiteit in kwijt en ik vind het super leuk om mijn ervaring te delen met anderen!

Wat is jou ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn ambitie is om zelf nog heel veel te leren. Ik geloof er heilig in dat je nooit bent uitgeleerd. Verder hoop ik mijn ervaringen te kunnen delen met andere stylisten, zodat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Ik vind het nog steeds het mooiste vak wat er bestaat. Iedereen die in mijn stoel zit met een glimlach de deur uit te laten gaan, dat is toch fantastisch?!

Wat vind je leuk aan Brainwash?
Ik ben bij BrainWash met open armen ontvangen. Daarnaast heb ik hier de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen tot Salonleiding en Regiotrainer.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Kom solliciteren, wees je creatieve zelf en sta open voor ontwikkelingen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!