ÖZLEM DAL


Hoi, wie ben je?
Ik ben Özlem Dal, 31 jaar en vanaf mijn 16e werkzaam in het kappersvak. Ik heb de kappersopleiding gevolgd in Almelo en in mijn eerste leerjaar op meerdere plekken stage mogen lopen. In mijn tweede leerjaar ben ik in een kapsalon in Hengelo begonnen als leerling en ben daar vervolgens 8 jaar werkzaam geweest. Daarna heb ik nog 2,5 jaar in een andere salon in Hengelo gewerkt.

Na al die jaren was het tijd voor helemaal wat anders en inmiddels ben ik alweer 3,5 jaar werkzaam bij BrainWash Hengelo. Hier werk ik iedere dag met veel plezier en motivatie!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Mijn huidige functie is Salonleiding in Hengelo. Ik ben in deze salon begonnen als Haarstylist.

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week eruit?
Als salonleiding ben ik het aanspreekpunt voor mijn collega’s en zorgen we er samen met het team voor dat alles goed loopt. Ik probeer hierin een motivatie en een voorbeeld te zijn voor mijn team. Op deze manier kunnen we iedere dag met plezier, een goede sfeer en motivatie op de werkvloer staan met elkaar en onze klanten.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn grootste droom heb ik al gerealiseerd door in dit prachtige vak werkzaam te zijn. Van jongs af aan wilde ik iets met uiterlijke verzorging doen. De poppen die ik voor mijn verjaardag kreeg om mee te spelen werden altijd door mij geknipt, toen wist ik al dat ik kapster wilde worden.

Mijn ambitie is om nog verder door te groeien binnen het kappersvak als persoon en binnen BrainWash door zoveel mogelijk te blijven leren!

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
ALLES! Met je handen en creativiteit iets moois neerzetten. Soms met minimale en soms met maximale veranderingen proberen we altijd een glimlach te toveren op het gezicht van onze klanten. Het contact met de klant, de afwisseling en de vrijheid in dit vak, daar word ik echt blij van. Je blijft iedere dag leren en hebt altijd de mogelijkheid je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken eigen te maken. Iedere dag groei je, ook als persoon!

Wat vind je leuk aan BrainWash?
BrainWash is voor iedereen! Het maakt niet uit wie je bent, je bent altijd welkom bij ons. Iedere dag zorgen we er weer voor dat onze klanten zich prettig voelen in de salon en dat ze met een voldaan gevoel naar huis kunnen. BrainWash biedt kwaliteit voor een lage prijs, hierdoor is het toegankelijk voor iedereen.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Kapper zijn is een prachtig beroep met veel voordelen. Het is veelzijdig, je kunt je creativiteit  kwijt en door de vele gezichten die je op een dag ziet met daarbij alle gesprekken die je voert is het iedere dag leuk.

Op het moment dat je beseft dat een klant lachend de deur uit gaat door jouw communicatie en vakmanschap, is dat onbetaalbaar.