RONALD DORGELO


Hoi, wie ben je?
Ik ben Ronald Dorgelo, 36 jaar en 17 jaar werkzaam in ons mooie kappersvak waarvan 11 jaar bij BrainWash. Ik heb mijn opleiding gevolgd in Groningen. Na mijn opleiding ben ik 3 jaar werkzaam geweest in Veendam. Daarna ben ik bij BrainWash Hoogeveen terecht gekomen.

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben in de eerste jaren binnen BrainWash doorgegroeid van Stylist naar Salonleiding en Vaktrainer (nu Regiotrainer). Ik heb een aantal jaar in verschillende vestigingen gewerkt en ervaring opgedaan op het gebied van trainerschap en coaching. Deze ervaring gebruik ik nu in mijn functie als Springer. In deze functie word ik flexibel ingezet waar nodig binnen een regio die bestaat uit 10 tot 14 filialen.

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
In functie binnen BrainWash ben ik een Springer. Als Springer ziet iedere dag er anders uit. Doordat je flexibel wordt ingezet kun je bijspringen in salons waar bijvoorbeeld op dat moment personeelsproblemen zijn. Dit betekent dat je rooster er iedere week anders uitziet. Doordat je in verschillende teams werkt, leer je continu van anderen en kun je jouw ervaring met veel mensen delen.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn ambitie is om altijd door te mogen leren en ontwikkelen binnen het kappersvak. Het overbrengen van kennis en enthousiasme zijn onderdelen waar ik erg blij van word.

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Je werkt niet als Stylist, maar je bent een Stylist. Het contact met de klant tot het sparren met een collega over een kleur of kniptechniek, ik hou ervan! Mensen mooi mogen maken en blij de salon zien verlaten blijft voor mij het leukst.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
Werken met zoveel leuke collega’s en de mogelijkheid om op verschillende manieren te kunnen groeien en ervaring op te kunnen doen!

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Laat zien wat je kunt en sta open voor ontwikkeling. Je hebt enorm veel collega’s en als je goed kijkt, kun je van iedereen wat leren!