SHARON RENIERKENS


Hoi, wie ben je?
Ik ben Sharon Renierkens, 26 jaar oud en al een aantal jaren werkzaam bij Brainwash. Ik woon in het mooie Limburg, waar elke 10 minuten rijden een ander dialect te vinden is.

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben als stagiaire gestart bij BrainWash en in mijn laatste studiejaar heb ik in Kerkrade Carboonplein gestaan. Na mijn studie ben ik als Haarstylist Allround in de salon in Geleen gaan werken. Hier heb ik een aantal jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan. Daarna heb ik een klein uitstapje gemaakt naar een salon buiten BrainWash, maar uiteindelijk ben ik met mijn oranje hart weer terug naar BrainWash gegaan.

Hier ben ik doorgegroeid als Regiotrainer in Limburg wat mijn baan als Stylist compleet heeft gemaakt. Mijn passie is om alle Stylisten net zo enthousiast te laten werken als dat ik doe!

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
In mijn functie zorg ik ervoor dat collega’s zo enthousiast en goed mogelijk hun vak uitoefenen. Daarnaast train ik de stylisten binnen onze regio met de nieuwste trends en kleurtechnieken. Ik begeleid ze op de werkvloer met een gezellige sfeer en probeer ervoor te zorgen dat ze zich thuis- en gehoord voelen.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn ambitie is om nog beter te worden in het vak en dan met name de kleurtechnieken. Als Regiotrainer wil ik groeien en gelukkig ligt dit allemaal binnen handbereik bij BrainWash. We worden getraind en krijgen hierdoor ontzettend veel vakkennis. Daar had ik nooit van durven dromen!

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Het leukste vind ik, dat we iedere dag uitdagingen krijgen die we mogen aangaan. Mensen een goede dag bezorgen en teamleden beschouwen als familie omdat je zo nauw met een kleine groep samenwerkt.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
We zijn allemaal gelijk, zitten vol passie en zijn allemaal belangrijk in het bedrijf. We zijn een enorm team dat zich altijd blijft ontwikkelen. Iedereen mag zijn hoe hij/zij wil zijn en iedereen krijgt de kans om te groeien. Je hebt hier een carrière tot aan je pensioen. Kortom: je hebt je eigen toekomst in handen!

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Solliciteer! Ga het gesprek aan en wordt onze nieuwe collega! Binnen ons bedrijf kun je jezelf zijn en krijg  je persoonlijke doorgroeimogelijkheden met hulp van ons allemaal. Alles is mogelijk. Vraag jezelf af hoe jij jouw carrière voor ogen hebt. Ik weet zeker dat wij jou mogelijkheden kunnen bieden waar je zelf nog niet bij stil gestaan hebt!