SIMONE VAN BEEK


Hoi, wie ben je?
Ik ben Simone van Beek, 40 jaar en ben op mijn 16e gestart aan de Imko opleiding in Eindhoven waar ik mijn Allround Kappersdiploma behaald heb. Na de opleiding ben ik gestart bij Team Kappers waar ik 9 jaar gewerkt heb en doorgegroeid ben tot leidinggevende en trainer. Ik ben daarna 3 jaar bij een HRM adviesbureau gaan werken; compleet iets anders om mezelf verder te ontwikkelen. Ik miste het kappersvak enorm en na die 3 jaar bij Brainwash gestart. Hier werk ik nog steeds met enorm veel passie en plezier!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Ik ben 12 jaar geleden gestart bij BrainWash als Salonleiding in een nieuw filiaal waar ik altijd met veel plezier gewerkt heb, na 3 jaar ben ik daarnaast doorgegroeid naar een combinatie van Salonleiding en Trainer. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam in de functie van Regiomanager.

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Ik heb een regio met daarin 12 salons in Brabant. Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd; van het aannemen van nieuwe collega’s tot het verbeteren van de omzet en kwaliteit in de salons. Verder coach en begeleid ik het personeel in de salons. Iedere week is anders, maar iedere week sta ik sowieso één dag in de salon te werken als kapster!

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Ik heb verschillende dingen gedaan, maar nu heb ik echt gevonden wat ik het leukst vind. Ik leer elke dag en geen dag is hetzelfde, ik krijg hier enorm veel energie van.

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Het mooi maken van mensen en daar al je creativiteit in kwijt kunnen. Dat klanten blij de salon verlaten is het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
BrainWash is een ontzettend toegankelijk bedrijf voor zowel de medewerker als voor de klant. Je krijgt er een warm gevoel en de prijs/kwaliteit verhouding is top!

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Het kappersvak is een mooi beroep en als je dit vak met passie en inzet uitvoert krijg je daar enorm veel waardering voor terug. Bij BrainWash krijg je die waardering niet alleen van de klant, maar ook vanuit het bedrijf. Je ambities kunnen hier op allerlei vlakken uitkomen, er zijn oneindig veel mogelijkheden!