WENDY VAN ZANTEN


Hoi, wie ben je?
Ik ben Wendy van Zanten, 40 jaar en na de middelbare school naar de kappersschool gegaan. Daar ben ik gestart als BBL leerling bij Cosmo Hairstyling. Na 6 jaar ben ik overgestapt naar Team Kappers en nadat ik daar 5 jaar werkzaam ben geweest heb ik de overstap gemaakt naar BrainWash. Hier ben ik gestart als Salonleiding. Inmiddels zit ik ruim 23 jaar met m’n handen in het haar!

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Regiomanager
bij BrainWash. Dit betekent dat ik een regio ondersteun, voor en achter de schermen, om van de salons een succes te maken!

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Door middel van de doelstellingen en het vertalen van deze doelstellingen naar de werkvloer, proberen we het grootste kappersbedrijf van Nederland succesvol te houden. Zowel de medewerkers als de salonleiding ondersteun ik in de praktijk, zodat ze nog beter begrijpen hoe je mooi haar voor een mooie prijs kunt realiseren.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Op dit moment voer ik een supermooie functie uit die goed bij mij past. Ik mag mijn kennis en ervaring delen en mensen helpen zijn/haar kwaliteiten te ontwikkelen.

Ik ben ooit begonnen als leerling kapster, ben de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en had niet durven dromen dat ik hier nu zou staan. Ik ben dankbaar dat ik dit elke dag mag doen!

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
Voor mij is het kappersvak het mooiste vak dat er bestaat. Het werk is erg dankbaar, omdat je iemand kan laten stralen en daar haal je zoveel voldoening uit. Het vak geeft me een ontzettend positief gevoel en ik ben dankbaar dat ik ooit deze keuze heb gemaakt.

Wat vind je leuk aan BrainWash?
Bij BrainWash is iedereen welkom; jong en oud. Iedere klant krijgt een passend advies, waardoor de drempel laag is om de salon te bezoeken. Door deze toegankelijkheid kun je iedere klant mooi haar geven voor een mooie prijs.

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Het kappersvak moet je passie zijn! Ben je sociaal, flexibel, kun je goed luisteren, hou je van hard werken en vind je het leuk klanten mooier te maken? Dan past het vak zeker bij jou! Je kunt jezelf oneindig ontwikkelen.