Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. We hebben dit voor het gemak onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Kijk hieronder naar de veelgestelde vragen omtrent het Coronavirus en Club Brainwash. Onderaan hebben we de reguliere veelgestelde vragen verzameld. Staat je antwoord er niet tussen? Raadpleeg dan de algemene vragen pagina!

Coronavirus

Vragen met betrekking tot het coronavirus.

 • Ik was ingecheckt voor een behandeling na 14 december, wordt deze automatisch geannuleerd?

  Ja, alle check-ins vanaf 15 december zijn automatisch geannuleerd. Zodra we weer open mogen, zullen we contact opnemen om je opnieuw in te checken voor je behandeling op een moment dat jou goed uitkomt.

 • Is het veilig om naar de kapper te gaan, in verband met corona?

  Wij dragen in onze professionele kapsalons zorg voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze klanten en haarstylisten. Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, zoals beschreven in ons corona hygiëne protocol. Lees er meer over in ons corona hygiëne protocol.

 • Maatregelen coronavirus bij BrainWash kappers

  Zoals we allemaal weten, verspreidt het coronavirus zich op dit moment snel in Nederland, met grote gevolgen voor onze samenleving. Deze situatie verlangt van iedereen extra oplettendheid en verantwoordelijkheid.

  Wij volgen in onze salon nauwgezet de adviezen van het RIVM om te zorgen voor een schone en veilige kapsalon voor onze medewerkers en onze klanten.

  Bij BrainWash kappers staat hygiëne altijd hoog in het vaandel, maar op dit moment scherpen we de regels extra aan. Lees hieronder op welke manier we dit in onze salon handhaven voor medewerkers en klanten:

  • Geef geen handen aan elkaar
  • Was regelmatig de handen, minimaal 20 seconden
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Maak gebruik van papieren zakdoekjes
  • We schenken alleen dranken uit automaten en maken gebruik van papieren wegwerpbekertjes
  • We reinigen meerdere malen per dag de deurklinken van toilet, keuken en entree
  • We zorgen dat ons kappersgereedschap na ieder klantbezoek wordt gereinigd
  • Onze salon wordt regelmatig geventileerd
  • We stimuleren klanten contactloos te betalen en we reinigen na iedere betaling de terminal en computer

  Voor zover bij ons bekend zijn er onder de BrainWash kappers medewerkers geen coronavirus besmettingen. Onze salon is dan ook gewoon geopend en onze medewerkers verwelkomen u graag voor een fijne behandeling zoals u die van ons gewend bent.

  We vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt in deze. Zodat we met elkaar een schone en veilige kapsalon kunnen handhaven om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en onze salon regulier geopend te houden. We hopen dat iedereen op deze manier zo weinig mogelijk hinder ervaart van de huidige situatie.

Club BrainWash

Vragen met betrekking tot Club BrainWash

Reguliere veelgestelde vragen

 • Hoe vind ik het dichtstbijzijnde filiaal voor mij?

  Als je op onze website in de menubalk bovenin klikt op ‘salons’ kun je jouw woonplaats of postcode invoeren. Je krijgt dan direct te zien waar de dichtstbijzijnde BrainWash salon ligt.

 • Ik wil alleen mijn pony laten bijknippen, wat kost dat?

  Als je alleen je pony bij ons komt laten knippen rekenen we hier de vaste prijs van €5 voor.

 • Kan ik vaker geknipt of gekleurd worden door dezelfde haarstylist?

  Je kunt telefonisch contact opnemen of even binnenlopen in de salon om je afspraak in te plannen bij de stylist van jouw voorkeur. Wanneer je online incheckt is het op dit moment nog niet mogelijk om jouw stylist te kiezen.

 • Ik wil haarextensions, kan ik bij jullie terecht om deze te laten zetten?

  Wij zijn niet gespecialiseerd in extensions en bieden deze service dan ook niet aan.

 • Ik wil graag een permanent, bieden jullie deze behandeling aan?

  Bij sommige BrainWash salons kun je terecht voor een permanent. Om je een beeld te geven van de kosten hebben we dit onderverdeeld in 3 haarstijlen. Let op! Dit zijn vanaf prijzen, dit kan per behandeling verschillen.
  Kort haar: €46,-
  Half lang haar: €66,-
  Lang haar: €76,-
  Deze tarieven zijn inclusief voor- en nabehandeling en exclusief knippen.

  Voor deze behandeling kun je terecht in één van onderstaande salons:
  Amersfoort de Beurs, Amersfoort Euterpeplein, Apeldoorn, Berkel-Enschot, Breda Haagse Beemden, Dieren, Den Bosch Arena, Den Haag Waldeck, Dongen, Doorn, Dordrecht pearl buck-erf, Drunen, Eindhoven Kastelenplein, Eindhoven Franz Leharplein, Emmen Angelslo, Emmeloord, Enschede Wesselerbrink, Goirle, Hengelo, Hilvarenbeek, Krimpen aan den ijssel, Maassluis, Middelburg, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oud-Beijerland, Oosterhout Arkendonk, Pijnacker, Ridderkerk, Roosendaal, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam IJsselmonde, Rotterdam Ommoord, Rozenburg, Schiedam, Steenbergen, Tilburg Bart van Peltplein, Tilburg Wagnerplein, Tilburg Westermarkt, Utrecht Leidserijn, Utrecht Lunetten, Utrecht Overkapel, Veenendaal, Vlaardingen de Loper, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Waddinxveen, Westervoort, Zevenaar, Zevenbergen, Zoetermeer.

 • Hebben jullie een speciale prijs voor kinderen?

  Ja, voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de speciale prijs van €14,95 voor knippen, wassen, drogen. Voor kinderen van 13 jaar en ouder geldt de reguliere prijs van €19,95. Bij twijfel kunnen we om legitimatie vragen.

 • Zijn de prijzen van de behandelingen inclusief het gebruik van verzorging- en stylingproducten?

  Voor wassen, knippen, drogen is het gebruik van shampoo inbegrepen. Wil jij je haar extra verzorgen? Kies dan voor conditioner van €1 of een verzorgend masker voor slechts €5. Bij onze styling behandelingen zijn de stylingproducten inbegrepen.

 • Ik heb een product gekocht en wil deze graag ruilen/terugbrengen, kan dit?

  Producten kunnen niet geruild worden bij BrainWash kappers. Dit heeft te maken met hygiëne. Wij kunnen namelijk niet controleren of het product al gebruikt is.

 • Wat wordt er bedoeld met contouren?

  Wanneer je een kort kapsel hebt (zowel mannen als vrouwen) waarbij gebruik wordt gemaakt van de tondeuse tot max 1 cm, kost het bijwerken €7,50. Wanneer de contourrand al langer dan 1 cm is uitgegroeid of er voor het bijwerken een schaar aan te pas komt (met uitzondering van de pony), geldt de prijs van een reguliere knipbehandeling.

 • Is er ook een studentenkorting?

  Ben jij een student? Dan krijg je bij BrainWash 15% korting op een behandeling naar keuze. Deze actie is alleen geldig van maandag t/m donderdag, voor studenten op vertoon van een geldige studentenkaart. De korting kan niet gecombineerd worden met andere acties.