Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik dan op deze link om te kijken of je vraag hier tussen staat.

Reguliere veelgestelde vragen

 • Hoe vind ik het dichtstbijzijnde filiaal voor mij?

  Als je op onze website in de menubalk bovenin klikt op ‘salons’ zie je alle BrainWash Salons op de kaart. Ook kun je jouw woonplaats intypen om te zien of daar een BrainWash salon zit.

 • Kan ik vaker geknipt of gekleurd worden door dezelfde haarstylist?

  Je kunt telefonisch contact opnemen of even binnenlopen in de salon om je afspraak in te plannen bij de stylist van jouw voorkeur. Wanneer je een online afspraak kan je jouw stylist te kiezen. Echter is dit niet altijd geval, door een persoonlijke voorkeur van stylist of salon.

 • Ik wil haarextensions, kan ik bij jullie terecht om deze te laten zetten?

  Wij zijn niet gespecialiseerd in extensions en bieden deze service dan ook niet aan.

 • Ik wil graag een permanent, bieden jullie deze behandeling aan?

  Bij de onderstaande BrainWash salons kun je terecht voor een permanent:

  Amersfoort de Beurs, Amersfoort Euterpeplein, Apeldoorn, Berkel-Enschot, Breda Haagse Beemden, Dieren, Den Bosch Arena, Dongen, Doorn, Dordrecht Pearl Buck-erf, Drunen, Eindhoven Kastelenplein, Eindhoven Franz Leharplein, Emmen Angelslo, Emmeloord, Enschede Wesselerbrink, Goirle, Groesbeek, Hengelo, Hilvarenbeek, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Middelburg, Middelharnis, Nijkerk, Oosterhout Arkendonk, Pijnacker, Ridderkerk, Roosendaal, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam IJsselmonde, Rotterdam Ommoord, Schiedam, Steenbergen, Tilburg Bart van Peltplein, Tilburg Wagnerplein, Tilburg Westermarkt, Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Lunetten, Veenendaal, Vlaardingen de Loper, Vught, Waalre, Waalwijk, Waddinxveen, Zevenaar, Zevenbergen, Zoetermeer.

 • Hebben jullie een speciale prijs voor kinderen?

  Ja, voor kinderen tot en met 11 jaar geldt van maandag tot en met donderdag €20,- voor knippen, wassen, drogen. De vrijdag en zaterdag is de reguliere prijs, afhankelijk per salon. Bekijk de actuele prijzen op de salonpagina. Bij twijfel kunnen we om legitimatie vragen.

 • Zijn de prijzen van de behandelingen inclusief het gebruik van verzorging- en stylingproducten?

  Voor wassen, knippen, drogen is het gebruik van shampoo inbegrepen. Wil jij je haar extra verzorgen? Kies dan voor conditioner of een verzorgend masker.

 • Ik heb een product gekocht en wil deze graag ruilen/terugbrengen, kan dit?

  Producten kunnen niet geruild worden bij BrainWash kappers. Dit heeft te maken met hygiëne. Wij kunnen namelijk niet controleren of het product al gebruikt is.

 • Wat wordt er bedoeld met contouren?

  Wanneer je een kort kapsel hebt (zowel mannen als vrouwen) waarbij gebruik wordt gemaakt van de tondeuse tot max 1 cm, kost het bijwerken €12,-. Wanneer de contourrand al langer dan 1 cm is uitgegroeid of er voor het bijwerken een schaar aan te pas komt (met uitzondering van de pony), geldt de prijs van een reguliere knipbehandeling.

 • Is er ook een studentenkorting?

  Ben jij een student? Dan krijg je bij BrainWash €3,50 euro korting op een behandeling naar keuze. Deze actie is alleen geldig van maandag t/m donderdag, voor studenten op vertoon van een geldige studentenkaart. De korting kan niet gecombineerd worden met andere acties.