Autumn haircut

14 oktober 2019

Mis jij de vakantie al? Change is as good as a holiday, they say! Gelukkig is een nieuwe hairdo de beste manier to mix things up! Daarom praten wij je graag bij over dé trends van dit najaar. De focus ligt op ‘natural texture’, denk hierbij aan: retro silhouetten, volume & messy lokken. Yes, it’s going to be a wild season! Maak je klaar om een statement te maken en haal je avontuurlijke kant naar boven met een van deze on-trend haircuts.

#Pixie

Nee, geen klassieke pixie cut, maar de stoere Pixies, zoals deze van Ursula, are taking over!

#Texture

Shaggy layers voor een sassy look like Mrs. Bieber? Make the cut!

#Bangs

Ben jij heel erg gehecht aan je lange lokken en twijfel je er niet aan om ze in te wisselen voor een een korte of halflange lengte? Geef je coupe dan wat meer pit en textuur met een pony! Deze zijn er in vele varianten en je pony hoeft niet perse heel kort te zijn. Key: laat je adviseren in een van onze salons.

#Curls

Heb jij natuurlijk krullend haar? Dan is NU jouw moment om te shinen! Curly girls zijn hotter dan ooit. Geef je krullende coupe nóg meer personality en ‘add a bang’ om je look af te maken.

View this post on Instagram

A new vibe 👍🏽/👎🏽

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

#Braids

De braided hairdo is nog up-comming, maar wat ons betreft zeker een plaatsje waard in onze lijst. Ben jij een échte trendsetter & you like it? Ga er dan voor! Ook heel cool om te dragen in een bob of lob lengte.

Wil je graag voordelig naar de kapper? Bij BrainWash zijn de Vurige Voordeelweken nog in volle gang! Lees hier alles over onze vlammende deals.