Back to school

10 september 2019

De scholen zijn weer begonnen! Én ondanks dat we er allemaal maar al te graag over klagen vinden we het stiekem ook erg leuk om weer naar school (of werk) te gaan na de zomervakantie. Wij begrijpen dat je er in je eerste weken op je állerbest uit wilt zien. Daarbij geeft een ‘good hairdo’ vaak net wat extra zelfvertrouwen! Dat komt altijd goed van pas. Daarom gingen wij op zoek naar de beste back-to-school kapsels en lieten ons inspireren door onze favoriete Netflix series. Bekijk ze hier en pick yours!

#ponytail

Heb jij lang en stijl haar? Probeer dan eens een lage paardenstaart met een middenscheiding. Heel easy en super girly!

#topknot

De topknot mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Wij zijn fan van de messy variant, zoals ook Millie Bobby Brown aka Eleven deze rockt!

#fridayfun

Op vrijdag meteen na school je weekend aftrappen met vriendinnen? Dan moet natuurlijk ook je kapsel friyay-proof zijn. Bind een vrolijk sjaaltje om je nek, zodra de bel gaat kun je deze in je haren knopen!

#Losselokken

In het weekend je lokken gekruld? Perfect! Je uitgezakte party coupe is de perfecte basis voor een nonchalante monday look.

#elite

Big accessoires! Met deze hairdo maak je elke outfit ‘elite’ waardig. The bigger, the better!

View this post on Instagram

De impulsos creamos suspiros.

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on

#halfup

Haren vast, of flirty los? Bespaar je de keuzestress in de ochtend en ga voor een 50/50 half updo. Een hoog knotje op je kruin óf een lage, vastgespelde variant. Oeps, nu moet je toch nog kiezen.

View this post on Instagram

☺️

A post shared by Maria Pedraza (@mariapedraza_) on

Welke hairdo ga jij morgen uitproberen? Let us know en keep in touch via onze Instagram of Facebook.