Redhead Festival

23 augustus 2019

Code rood! Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 is het Redhead Festival in Tilburg. Wij zijn áltijd in voor een hairparty en we kunnen je verzekeren dat ook jij dit niet wilt missen. Naast dat Tilburg volledig rood kleurt en het zonnetje belooft te schijnen, is er van alles te beleven in de stad. Van live muziek & tentoonstellen tot een haarworkshop by…. US! Kom jij ook?

#workshop

Onze stylisten geven een haarworkshop speciaal voor de daddy’s en hun dochter(s). De BrainWash stand is te vinden op het Kidsplein (Pieter Vreedeplein). Hier staan wij gewapend met een borstel & a whole lot of haaraccessoires klaar om vaders te helpen bij het maken van de leukste kidskapsels!

#vlechten

Geen feest zonder goede party coupe! Bij onze stand vrolijke we graag alle rode lokken op met een leuk veertje of een mooie vlecht. Voor welke variant ga jij? Onze signature zomervlecht óf toch liever een Bohemian visgraat?

Tussen al het rood kun je ons herkennen aan de oranje BrainWash Tuktuk! Het is sowieso de moeite waard om even langs te komen. Wij trakteren namelijk jong op een bellenblaas en oud op zéér aantrekkelijke kortingsbonnen voor onze BrainWash salons.