MAKE-OVER MADNESS

18 augustus 2019

Ben jij aan het genieten van je vrije zondag? Om de dag te vullen hebben wij het ultieme leesvoer voor deze dag verzameld: haartransformaties! Laat je inspireren door de make-overs gemaakt in onze BrainWash salons. Wie weet spot je een nieuwe look voor jezelf. Dit zijn onze favoriete upgrades

#langelokken

Wie zegt dat je lange haren niet kunt verven? Of course you can! Wanneer je kiest voor een subtiele balayage hoef je de uitgroei niet maandelijks bij te werken en zal je natuurlijke haarkleur mooi overlopen in je geverfde lokken.

#ashytones

When is it time to go grey? Nou, nu als jij dat wilt! Keep it cool en ga net als deze ‘happy cutstomer’ voor een grey look met blonde accenten. Om onnodige beschadiging aan je haar te voorkomen gebruiken wij uitsluitend de beste producten om je haar te ontkleuren.

#redhead

Be a fabulous redhead! Onze creatieve stylisten bij BrainWash Leiden worked there magic voor deze prachtige transformatie. Great job girls!

Wil jij ook een hair upgrade? Maak gebruik van onze nieuwe pakketdeals en bezoek een van onze BrainWash salons. Onze stylisten staan altijd voor je klaar!