Lentekriebels

31 maart 2019

Heb jij ze ook al? Nieuwe trends, een fleurige garderobe en natuurlijk het zonnetje zorgen ervoor dat de lentekriebels opspelen! Een frisse hairdo is précies waar wij nu zin in hebben. Weer eens de gespleten punten bijknippen, subtiele sunkissed highlights of een complete make-over? Wanneer jouw voorjaarscoupe een feit is komt het aan op de juiste styling. Momenteel is onze favoriet de Sea Salt Hairspray! In deze blog vertellen we je waarom jij deze fijne spray moet hebben.

De nonchalante look is het namelijk helemaal dit seizoen. Messy hair met lekker veel textuur en slag, alsof je zo je bed uit bent gerold. But we know better! Ook deze hairdo heeft wel wat aandacht nodig. De Sea Salt Hairspray van Keune mag niet in je messy-hairdo-routine ontbreken. Het creëert die warrige slag in je haren zoals een dag op het strand dat ook doet. Maar dan lekker makkelijk in je badkamer. Voor het beste resultaat raden we je aan het product als volgt te gebruiken: was je haren en dep het voorzichtig droog met een handdoek. Ga met je hoofd voorover hangen en spray een ruime hoeveelheid Sea Salt spray in je haren. Kneed je haar nog even met je handen om de werkende ingrediënten goed te verdelen. Laat vervolgens je lokken drogen door de buitenlucht, et voilà!

Waarom nu juist de spray van Keune onze favoriet is? In dit product zit enkel en alleen zuiver zeezout. Hierdoor is het niet schadelijk en droog het je haar niet uit. Daarnaast geeft de spray geen klitten en blijft haar dus goed doorkambaar! Nieuwsgierig geworden? Test het zelf! Je kunt dit product scoren in al onze BrainWash salons.