Dry Conditioner

17 maart 2019

Nee, geen droog shampoo maar droog conditioner is waar we het even met jullie over willen hebben! Net zoals je een crème conditioner gebruikt na je wasbeurt is droog conditioner de perfecte aanvulling na het gebruik van droog shampoo. Veel beautyguru’s zweren bij dit fijne verzorgingsproduct, maar wat is het nu precies?

De Keune Style Dry Conditioner is een echte aanrader! Deze fijne spray maakt het haar lekker zacht en geeft een natuur-lijke glans. Door de verzorgende elementen wordt je vochtbalans weer op peil gebracht en krijgt jouw haar zijn flexibiliteit weer terug in de punten, precies zoals we het willen. Én dat zonder je haar vet te maken. Zo kun je jouw wasbeurt, lekker makkelijk, nog een dag overslaan. Daar is niks mis mee! Je lokken té vaak wassen kan namelijk schadelijk zijn. Daarbij maakt deze spray het haar makkelijk doorkambaar en ruikt het ook nog eens heel lekker! Overtuigd? Oke, dan zullen we nog even kort uitleggen hoe je dit product gebruikt. Eerst goed schudden voor gebruik, spuit het op 20 centimeter afstand in de lengtes van het droge haar, breng het in model en je bent ready to go!

 

Maak je ochtendroutine een stuk gemakkelijker en haal de Keune Style Dry Conditioner Spray in een van onze BrainWash vestigingen. Het extra goede nieuws is dat je ALLE Keune producten nog tot en met 31 maart kunt scoren met 25% korting. Bekijk hier welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is en loop gerust bij ons binnen!