Granny Grey bij BrainWash kappers!

09 maart 2019

Granny hair is al een tijd dé trend die ons straatbeeld domineert. Steeds meer meiden gaan voor deze gewaagde hairdo geïnspireerd op, jawel de naam zegt het al: onze oma’s! Aangezien de meerderheid van de Nederlandse ladies een koele ondertoon in de huid heeft, past deze trend vaak perfect bij onze lichte huidtint. Lucky us! Onze BrainWash stylisten weten daar wel raad mee. Toch is een grijze coupe niet altijd zo makkelijk. Lees daarom deze blog om je goed voor te bereiden op je nieuwe haarkleur.

De basis voor een mooie grijze tint is gezond haar. Hoe gezonder je lokken des te mooier het resultaat en langer de ‘houdbaarheid’. Bereid je haar dus goed voor en geef het wat extra aandacht voordat je begint aan deze make-over! Heb jij lang haar? Houd er dan rekening mee dat er waarschijnlijk een stuk af moet. Droge punten is natuurlijk not done bij je nieuwe look. Wij gebruiken alleen de beste producten maar helaas blijft deze behandeling een behoorlijke aanslag op je haar. Voor wat hoort wat!

Ben jij al blond van jezelf? Dan heb je geluk! Anders moet jouw haar eerst opgelicht worden voor een zo grijs mogelijk resultaat. Heb jij momenteel een warme haartint? Dan moet je haar waarschijnlijk meerdere malen behandeld worden. Het moet namelijk eerst opgelicht worden om de juiste ondergrond te creëren. Geduld is dus een grote must voor granny hair! Houd er rekening mee dat je al snel een halve dag (just saying) in de kappersstoel zit.

Wanneer jouw granny look eenmaal gezet is wil je er natuurlijk zo lang mogelijk mee pronken. De juiste verzorging is key! Zorg dus voor een goede zilvershampoo en verwen je lokken elke week met een fijn masker. Onze laatste tip: laat je goed adviseren! Er zijn heel wat tinten grijs. Ga voor de kleur die het beste past bij jouw huid. Onze stylisten helpen je graag!