Beach Looks

14 juli 2019

It’s totally summer and time to hit the sand! Eindelijk je nieuwe bikini showen die, al een maand (of twee), op je ligt te wachten en daar hoort natuurlijk een beachy hairdo bij. Je weet namelijk maar nooit wie je tegen komt op het strand. Een ding is zeker: élke coupe begint bij de juiste producten! Met de Keune Blend Sea Salt Mousse & Spray zit je helemaal goed. Ook de celebs relaxen graag een dagje aan het strand en wij lieten ons inspireren door hun stunning but easy strandlooks!

#strawhat

Deze parasol,,, uh, oeps: zonnehoed is de perfecte match bij je rieten strandtas! Kylie likes it big, maar ze zijn er vast ook in een paar maatjes kleiner te vinden.

#wavywaves

Grote, grove, nonchalante golven met een ietwat stugge finish. Toch wel de ultieme strandlook: beach waves!

#wetlook

Make a splash! Wanneer je de hele dag ligt te bakken is het zeker niet mis om af toe een plons te maken. Grijp deze kans om te gaan voor een stoere slicked back wetlook zonder tubes met gel te hoeven gebruiken.

#Buckethat

Voor alle fashion girls onder ons: ga voor deze super on-trend hoed! Ook handig om je gezicht en haar te beschermen tegen de zon én sneaky te kunnen gluren naar de strandwacht.

View this post on Instagram

💖

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

#easyclip

Heb jij écht geen zin om je haren te stylen voordat je naar het strand gaat, maar wil je er wel cute uitzien? Ga dan voor een kleurrijke, grote clip-in en klem je haren nonchalant naar boven. Done!

Sunny side up & jij bent voor een heerlijk dagje strand. Enjoy!