Summer care

30 juni 2019

Deal jij met droog, beschadigd of poreus haar? Darling, we know the struggle! We genieten allemaal volop van zon, zee en strand én helaas betalen onze lokken de prijs. Speciaal voor dit seizoen heeft Keune de Care Vital Nutrition productenlijn ontwikkeld. Geschikt voor ieder haartype want wie wil er nu geen sterker en gezonder haar? Precies! Lees snel verder en ontdek álles over deze summer essentials.

#Shampoo

Was jij je haar het liefst elke dag? Je bent zeker niet de enige. Niets zo fijn als fris gewassen haar, alleen al de heerlijke geur van veel producten is het dubbel en dwars waard. Toch is het, vooral tijdens de zomer, aan te raden je haar niet te vaak met shampoo te wassen. Twee keer in de week does the job! De zon draait momenteel overuren en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een shampoo met UV-bescherming. De Keune Care Vital Nutrition shampoo is voorzien van een leave-in bescherming waardoor je lokken er gezond uit blijven zien. Daarbij bevat dit goede goedje provitamine B5 en proteïnen die zorgen voor hydratatie tot diep in de kern van je haar. Conclusie: deze shampoo moet mee in je vakan-tiekoffer!

#Conditioner

Wist je dat je jouw haar ook kunt ‘wassen’ met conditioner? Naja niet echt wassen, maar als jij het moeilijk vindt om je wasbeurt uit te stellen én je haren snakken naar extra voeding is dit de oplossing! Voorzie ze van een dosis hydratatie zonder het eerst te wassen en spoel het grondig uit met water. De Keune Care Vital Nutrition conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar nieuwe energie te geven en herstelt de vochtbalans. Laat de crème 1 tot 3 minuten intrekken, that’s that.

#Masker

Last but not least, voor het haar dat nog nét wat extra aandacht en luxe verdient is er ook een ultra herstellend masker! Het verbetert de elasticiteit, verzorgt en versterkt. Tevens óók een bescherming tegen de zon en het voorziet je lokken van een mooie glans. Laat het product 10 minuten intrekken met een warme handdoek er overheen en spoel het vervolgens goed uit. Trakteer je lokken tijdens je vakantie twee keer in de week op deze treatment en je zult verstelt staan van het resultaat!

Wil jij deze producten uitproberen? Haal ze dan snel bij jouw BrainWash salon, alleen dit weekend nog met een verleidelijke 30% korting. So, hurry-up!