Pre-summer hairdo’s

26 mei 2019

Did someone say summer? Ja zeker.. langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij. Stiekem zijn we allemaal aan het aftellen naar de vakantie. Het moment dat in menig kapsels de schaar wordt gezet. En dat komt goed uit want halflang haar is helemaal hot! Maar niet voor iedereen is het makkelijk een flink stuk van de haarlengte af te halen. We feel you! Misschien helpen deze kapseltrends je over de streep.

#Pixie cut

De coupe van Bella Hadid op het MET gala is hét voorbeeld van een sexy pixie cut! En zij is zeker niet de enige die momenteel deze hairdo rockt. De celebs hebben deze trend liefdevol omarmd. What about you?

#Curl boss

Ben jij gezegend met een bos krullen? Ga dan voor een nét op de schouderlengte en veel laagjes voor een speelse, messy look! Daarbij zorgen de laagjes ervoor dat het volume van je krullende lokken over je gehele kapsel wordt verspreid.

View this post on Instagram

sunny day in stockholm

A post shared by ALANNA (@alannaarrington) on

#Good bob

Rechte, botte bobjes met een middenscheiding óf look-a-like Anna Wintour met een pony. We love it! De meest gangbare lengte is de kaaklengte of net even daaronder.

#Wavy

Een halflange hairdo hoeft niet recht en stijl te zijn. Laat je natuurlijke slag eens zijn gang gaan! Voor wat extra volume kun je eventueel subtiele lagen laten knippen.

Overtuigd? Geef je nieuwe kapsel nog een extra upgrade met de Kies & Mix deal. Met deze actie kun je een balayage effect laten zetten voor €30,-, hightlights (in één haardeel) voor €20 én een zomervlecht + styling voor maar €10,-!