Kies & Mix je zomerlook

03 april 2019

Ben jij een fan van de zomerlook? Anders wij wel! Wat ons betreft kan je hairdo niet vroeg genoeg summer-ready zijn. Daarom kun je nu alle ingrediënten voor een upgrade voordelig scoren in onze BrainWash salons. Kies & mix zelf de behandeling die je nodig hebt om de zomer in je haar te brengen! Je kunt kiezen voor één deal, maar je kunt ze ook met elkaar of met de andere standaard behandelingen combineren.

#Balayage effect

Summer is more beautiful with balayage! Daarom mag een mooi balayage effect niet ontbreken in onze Kies & Mix actie. Als je kiest voor deze behandeling worden twee haardelen opgelicht. Hiermee creëer je een natuurlijke kleurverloop in je lokken. En dat van €40,- nu voor €30,-. Wil jij graag meerdere haardelen laten kleuren? Dat kan! Hiervoor rekenen we €15,- extra per deel.

Nu horen we je denken: ‘hoe zit het precies met die haardelen’? Wanneer wij kappers je lokken verven verdelen we het haar in verschillende delen. Het komt er op neer dat je coupe bestaat uit vijf verschillende lagen, te beginnen bij het éérste deel van je haar aan de bovenkant van je hoofd tot aan de haargrens in je nek. Bekijk hiervoor de illustratie. Wanneer je een balayage effect laat zetten krijg je een natuurlijke oplichting in de eerste twee lagen van je haar. Dit effect zal worden aangebracht over de hele lengte van je haar en zal vanaf de aanzet van je haar subtiel in kleur verlopen tot aan de punten. Natuurlijk kunnen de stylisten je hierin adviseren voor het gewenste resultaat.

#Highlights

Met highlights krijg je een subtiel zomergevoel in je lokken. Één deel van je haar, de bovenste deel van lengte tot in de punten, wordt behandelend met een painting techniek voor een sunkissed effect. Een natuurlijk resultaat, maar toch kan het je haar helemaal doen opleven! Deze ‘highlight’ van je haar ontvang je nu voor de fijne prijs van €20,-. Wanneer je graag meerdere delen wilt behandelen kan dat voor €15,- extra per deel. Om je gekleurde lokken meer karakter te geven is een toner inbegrepen in deze deal.

#Zomervlecht

Als jouw haar weer helemaal is opgefrist maken onze stylisten je look graag compleet met de perfecte styling én een mooie vlecht. Deze finishing touch scoor je nu van €15,- voor maar €10,-. Zo loop je met een complete zomerlook de deur uit. Helemaal ideaal als je die dag nog een feestje op de planning hebt!

Hoe ga jij je zomerlook updaten? Je kunt tot 30 juni 2019 gebruik maken van deze deal. Geldig op álle haarlengtes, maar niet te combineren met andere acties. Bij de zomervlecht is het wassen en drogen van je haar niet inbegrepen, hierom vragen wij je om met schoongewassen haar naar de salon te komen. Heb jij nog vragen? Kom dan langs in een van onze salons! Hier staan de stylisten je graag te woord.