Festivalvlechten

21 april 2019

Hoeveel festivals heb jij dit seizoen op de planning? Hopelijk genoeg om ál deze hairdo’s uit te proberen! Want naast dansen, zingen en gezelligheid hoort shinen in je mooiste outfit er toch écht bij. En geen look compleet zonder festival hair! The place to be om inspiratie op te doen is natuurlijk Coachella. Wij volgden de celebs en influencers op de voet en hebben de mooiste hairstyles, met vlechten uiteraard, voor jou verzameld in deze blog!

#Hair jewels

Spoil yourself with some jewels. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: haaraccessoires zijn HOT!

#Hoofdpijn-proof

Een té strakke invlecht is totally not done op een festival. Ga daarom voor twee nonchalante braids en vergeet hier en daar een flirty lok.

#Half updo

Upgrade je half updo naar een partylook en ga voor twee invlechten en messy waves. Tip: deze look scoor je nu voor maar €10,- in ál onze BrainWash salons!

View this post on Instagram

Have fun at Coachella 💘

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

#Twinning

Ga voor meerdere kleine braids! Bohemian chic tussen je golvende lokken of om je ‘dagelijkse’ paardenstaart festival-proof te maken.

View this post on Instagram

A good laugh with this stunner @shaymitchell 💘

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

#Sparkle

Never enough glitter! Glitterspray, glitterspeld, glitterelastiekjes…. de beste upgrade voor elke vlecht!

Voor elke festival een nieuwe hairdo? Hell yeah! Ben je zelf niet zo flexibel in de vingers? Onze stylisten helpen je graag. Je kunt nog tot en met 30 juni je haar laten stylen én een zomervlecht zetten voor maar €10,-. Let op: de BrainWash zomervlecht bestaat uit één of twee vlechten in een half updo. Get your hair party ready!